День прапора України 2022: тварини у гарних вишиванках – пес Патрон, кіт Бандера і не тільки (ФОТО)

У День державного прапора України ділимося наймилішою добіркою фотографій, на яких зображено тварин у патріотичному одязі.

Війна в Україні триває 8 років. 2014 року українці зіткнулися з агресією на сході нашої держави, а в лютому 2022 року росія розпочала цинічне повномасштабне вторгнення по всій території України.

Всі роки війни українці сміливо протистоять ворогові і з кожним днем все більше усвідомлюють, наскільки прекрасна наша культура та історія. Серед людей набирає більшої популярності все, створене українцями для українців – музика, фільми, розважальний контент, одяг, прикраси та багато інших атрибутів.

Незважаючи на те, скільки горя принесла росія на наші землі, ворогові ніколи не вдасться відібрати у нас найголовніше – нашу національну ідентифікацію. Сьогоднішнє свято, День українського прапора, лише вкотре доводить єднання народу, а також неосяжне культурне та історичне багатство України.

На честь такого чудового серпневого дня ми вирішили поділитися з вами добіркою, яка нікого не залишить байдужим та точно підійме настрій кожному – фотографії тварин у патріотичних образах.

І першим у цій добірці, звичайно ж, знаменитий пес Патрон – службовий собака породи джек-рассел-тер’єр, який працює у команді чернігівських піротехніків та допомагає розмінувати території.

Службовий пес Патрон в українській вишиванці
Службовий пес Патрон в українській вишиванці

Патрон миттєво завоював славу серед українців. І це не дивно! Як можна не полюбити такого симпатичного собаку, який, до того ж, ще й рятує людей?

Листівка із зображенням національного чотирилапого ідола
Листівка із зображенням національного чотирилапого ідола

Продовжує парад милих патріотів кіт на прізвисько Бандера. Його серйозний вигляд ідеально поєднується з гарним вишитым фартухом. Пронизливий погляд підкорить кожного!

Кіт Бандера з Прикарпаття одягнений у вишитий фартух
Кіт Бандера з Прикарпаття одягнений у вишитий фартух

Хазяї кота Бандери створили йому сторінку в Instagram, після чого вусатий почав швидко набирати популярності. Дехто навіть вважає, що він становить серйозну конкуренцію харківському Степанові.

Ми не могли залишити поза увагою таку відому особу, як котячий мер Львова Левчик. У міській раді Львова цей кіт став справжнім босом, якого поважають та люблять усі працівники.

Кошачий мер Львова не отстаёт от флешмоба вышиванок
Котячий мер Львова не відстає від флешмобу вишиванок

На наступному знімку кішечка у гарному образі з вінка, намиста та вишиванки – цю чарівну леді об’єктив уловив на параді вишиванок у Києві.

Мила кішка у вишиванці хвалиться вінком та намистами
Мила кішка у вишиванці хвалиться вінком та намистами

Фотографії тварин завжди приносять безліч позитивних емоцій, проте брати наші менші в патріотичному одязі – це набагато краще.

Схожі статті

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.

Замість того, щоб пити каву, роблю з неї тортик “Капучино” за 10 хв: гості від повітряного десерту у захваті

Щоб приготувати торт "Капучино", вмикати духовку чи плиту не доведеться. Всього 10 хвилин часу на приготування, і маєте ідеальні солодощі з кавовим ароматом. Тільки встигайте нарізати на порції.

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.