Дружина Арестовича розповіла про романтику у стосунках і як реагує на прихильниць чоловіка: “Було складно”

Радник Офісу Президента Олексій Арестович одружений утретє, разом із дружиною Анастасією вони виховують шестирічного сина Сашка. Шанувальників хвилює питання, як пара справляється із увагою протилежної статі до Олексія.

Анастасія Арестович розповіла в інтерв’ю, як змінилися її стосунки із чоловіком за час війни. Зі своєю третьою дружиною радник познайомився у 2014 році. Вона прийшла на психологічний семінар, який порадила подруга. Після лекції Арестович запросив майбутню обраницю на філіжанку кави, і там, за столиком у кафе, він впевнено сказав дівчині, що вона точно стане його дружиною. Анастасія розповіла, що війна зробила їхні стосунки ще більш романтичними та міцними. Незважаючи на складнощі, закохані часто влаштовують романтичні вечори.

Олексій Арестович із дружиною Анастасією
Олексій Арестович із дружиною Анастасією

Жінка зізналася, що в їхньому сімейному житті романтика присутня у всьому, вони намагаються знайти час один для одного.

У нашому особистому житті мають значення певні ритуали. Незважаючи на війну, ми намагаємося знайти час один для одного. Ми можемо зустрітися у хорошому місці та разом пообідати. Романтика є у всьому — від обіймів до щирих розмов.

Дружина Арестовича зізналася, що ще з часів знайомства з Олексієм у них виникла традиція переглядати серіал “Друзі”. На питання про те, чи ревнує дівчина свого чоловіка до численних шанувальниць, адже нікому не секрет, що політик прикував до себе увагу жіночої статі, була відверта відповідь:

Популярність чоловіка органічно вбудована у наше життя. Я свідомо вирішила пов’язати життя з цією людиною, тож процес адаптації вже пройшов. Я повністю довіряю своєму чоловікові.

Олексій Арестович тричі одружений
Олексій Арестович тричі одружений

Раніше ми писали, що Олексій Арестович був тричі одружений, крім шестирічного сина Сашка має дві дочки 11 і 18 років. За словами політика, між його численними дружинами збереглися добрі стосунки, і вони спілкуються між собою. В одному з інтерв’ю Арестович поділився своїми способами виховання. На його думку, він дуже балує дітей, через що йому часто дістається від дружин. Сам він отримував мінімум уваги батька в дитинстві через постійну відсутність, тепер намагається не допускати таких помилок зі своїми дітьми. Арестович запевняє, що був щасливим у всіх своїх шлюбах.

Схожі статті

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.