Олег Винник повернувся: у мережі показали нове фото повелителя вовчиць, зроблене у Польщі

Свіжу фотографію артиста опублікував на своїй сторінці у Facebook чоловік української співачки Оксани Білозір, екс-директор палацу Україна, а зараз військовослужбовець Роман Недзельський.

До мережі потрапило нове фото українського співака Олега Винника. Він не з’являється у медіапросторі вже понад шість місяців. Фотографію артиста виклав чоловік Оксани Білозір Роман Недзельський. Багато фанатів українського повелителя вовчиць Олега Винника захвилювалися про свого кумира, адже з початку повномасштабного вторгнення росії в Україну від співака прилітало не так багато звісток. Деякі відомі особи жорстко розкритикували мовчання головного вовка країни, адже, на їхню думку, Винник має бути разом зі своєю країною в таку скрутну годину якщо не на передовій, то хоча б максимально допомагати тим, чим можна на місцях. Остання публікація співака в Інстаграмі датується 24 квітня. Тоді він привітав усіх із Великоднем та висловив упевненість у перемозі України над російськими окупантами. У липні на зв’язок вийшов адвокат Олега Винника. Вона розповіла, що співак страждає через серйозні проблеми зі здоров’ям і проходить курс лікування. Живе співак у Берліні, звідти допомагає воїнам ЗСУ – купує та відправляє в Україну необхідні автомобілі.

Фанати обговорюють нове фото Олега Винника, зроблене у Польщі
Фанати обговорюють нове фото Олега Винника, зроблене у Польщі

Як повідомив Роман Недзельський, фото зроблене у Польщі у місті Лодзь під час передачі гуманітарної допомоги та автомобіля для бійців 135 батальйону Тероборони ЗСУ.
Публіка щедро дякує Олегу Виннику та його фонду “Вовчиця”:

  • Гарні!
  • Благослови вас Бог!
  • Боже, бережи всіх, хто допомагає на шляху до перемоги!

Нагадаємо, що Винника критикували за перебування за кордоном та вважали чи не зрадником України. Але адвокат співака розповіла, що Винник вважає за краще робити добрі справи, не трубячи про це на весь інтернет, він не хоче піаритися на війні.

Схожі статті

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.