В Україну мчить повітря з Атлантики: синоптики попередили про нестабільну погоду найближчими днями

Осінь цього року буде дуже холодною та дощовою. Бабиного літа українцям чекати не варто. Чого чекати від погоди у різних областях України, читайте далі у матеріалі.

Дощі в Україні продовжуються. За прогнозами синоптиків, трохи потеплішає вже цієї середи, 14 вересня. Однак похмура та дощова погода нікуди не піде.

Захід України

На заході України, зокрема у Львові, дощитиме до кінця тижня, повідомляє sinoptik.ua . Однак із середи, 14 вересня, трохи потеплішає. Температура повітря у другій половині тижня триматиметься в межах 15-19 градусів вдень та 10-12 градусів вночі.

Погода у Львові на тиждень
Погода у Львові на тиждень

В іншому регіоні західної України, а саме в Івано-Франківську, буде трохи тепліше, проте, як і у Львові, там обіцяють дощ до кінця тижня. Температура повітря у другій половині тижня триматиметься в межах 17-21 градусів вдень та 10-14 градусів вночі.

Погода в Івано-Франківську на тиждень
Погода в Івано-Франківську на тиждень

Північ України

На півночі України, зокрема у Києві, мокра та холодна погода буде до кінця тижня. Невелике потепління синоптики обіцяють 14-17 вересня. Тоді стовпчик градусника піднімається вдень до 18-20 градусів та 11-14 градусів вночі. Весь тиждень у Києві йтиме дрібний дощ і буде хмарно, а на вихідні кількість опадів збільшиться.

Погода у Києві на тиждень
Погода у Києві на тиждень

В іншому регіоні північної України, а саме у Чернігові, дрібний дощ не припиниться до кінця тижня. Температура повітря триматиметься 15-16 градусів вдень та 9-12 градусів вночі.

Погода в Чернігові на тиждень
Погода в Чернігові на тиждень

Схід України

На сході України, зокрема у Харкові, у першій половині тижня буде хмарно, але без опадів, проте у четвер розпочнеться дрібний дощ, який триватиме до кінця тижня.

Незважаючи на дощ, у другій половині тижня температура повітря підніметься. Вдень стовпчик градусника покаже 18-20 градусів, а вночі – 12-15 градусів.

Погода в Харкові на тиждень
Погода в Харкові на тиждень

Південь України

На півдні України, зокрема в Одесі, дощі прогнозують 12 та 13 вересня. У другій половині тижня буде хмарно, без опадів. Температура повітря вдень триматиметься в межах 22-26 градусів та 19-20 градусів вночі.

Погода в Одесі на тиждень
Погода в Одесі на тиждень

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.