Виплата 6600 гривень на особу. Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу

Для українців відкрилася нова цільова допомога у розмірі 6600 гривень на особу. Виплатами займається міжнародна гуманітарна організація ACTED.

Через повномасштабну війну в Україні, яку росія цинічно розв’язала рано-вранці 24 лютого, багато людей були змушені покинути свої будинки. Деякі стали внутрішніми переселенцями, а дехто евакуювався за кордон у пошуках безпечнішого місця. Опинившись у такому положенні, далеко не у всіх були грошові заощадження та можливість зберегти роботу у віддаленому форматі. Безліч міжнародних організацій, розуміючи це, створили програми фінансової та гуманітарної допомоги для українців.

Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу
Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу

Стало відомо, що українці можуть розраховувати на нову міжнародну допомогу від організації ACTED у розмірі 6600 гривень на три місяці. Про це повідомляють у Міністерстві соціальної політики . Усього було зібрано трохи більше 10 тисяч заявок, поданих через платформу “єДопомога”. Претендувати на виплати можуть українці, які відповідають двом вимогам. Перша – одна з осіб у заяві має групу інвалідності. Друга – місце прописки такої людини з інвалідністю знаходиться в Миколаївській, Харківській або Херсонській області.

При цьому організація проводитиме перевірку для недопущення повторного отримання таких виплат одними й тими самими особами.

Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу
Українці можуть отримати нову міжнародну допомогу

Щоб залишити свою заявку, необхідно перейти на платформу “єДопомога”, заповнити анкету та дочекатися перевірки від фахівців Мінсоцполітики. Вони перевірять подані дані через державні бази даних та реєстри, а потім передадуть їх до міжнародних організацій.

У пріоритеті на отримання гуманітарної та фінансової допомоги завжди вразливі групи людей – пенсіонери, самотні батьки, малозабезпечені сім’ї та люди з інвалідністю.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.