Все-таки стрижка змінює зовнішність людини: 10 фото модних варіантів, які молодять та освіжають

Стрижка здатна омолодити та освіжити жінку, а може кардинально змінити весь її зовнішній вигляд. Важливо правильно підібрати варіант, ґрунтуючись на своєму типажі, формі обличчя та останніх модних трендах

Волосся – це найголовніший елемент будь-якого образу. Від того, як виглядає ваша зачіска, залежить настрій, а також той факт, чи стане наступний день вдалим, або ж принесе суцільні біди та розчарування. Зачіска може кардинально змінити практично все життя людини. Не варто недооцінювати важливість вибору стрижки.

Хоча деякі дотримуються правила “Волосся – не зуби, відросте”, ми настійно рекомендуємо звернути увагу на 10 трендових зачісок, які освіжать ваш зовнішній вигляд і зможуть омолодити щонайменше на 15 років.

Текстурна стрижка

Текстурна стрижка підходить для будь-якої довжини волосся
Текстурна стрижка підходить для будь-якої довжини волосся

Продуманий хаос на голові користується особливою популярністю цього сезону. Якщо ви вибрали текстурну стрижку, будьте готові відмовитися від рівних ліній та “прилизаних” волосків.

Недбалі коси

Коси не повинні бути дуже обережними
Коси не повинні бути дуже обережними

Як ви вже зрозуміли, хіт цього сезону – натуральна неакуратність та легка невимушеність. Недбалі коси не тільки стануть модним варіантом щоденної зачіски, а й омолодять вас.

Блант Боб

Така стрижка здатна освіжити зовнішній вигляд дівчини
Така стрижка здатна освіжити зовнішній вигляд дівчини

Коротка стрижка до підборіддя є вдосконаленим варіантом класичного каре. Блант боб підходить майже всім формам обличчя і точно омолоджує.

Каскадна стрижка на довге волосся

Каскадна стрижка вважається молодіжним варіантом
Каскадна стрижка вважається молодіжним варіантом

Знову модна цього сезону недбалість. Стрижка шарами подарує будь-якому образу цікавий акцент і дозволить вам особливо не морочитися над щоденним укладанням волосся.

Пухнасті кучері

Пухнасті кучері знову стають модними
Пухнасті кучері знову стають модними

Незабаром адміністратори салонів втомляться від незліченних дзвінків із проханнями записатися на хімічну завивку. Тренд на пухнасті кучері повертається, єдина відмінність – сьогодні методи створення подібних локонів щадні.

Ефект мокрого волосся

Ефект мокрого волосся - старий, але вірний тренд сезону
Ефект мокрого волосся – старий, але вірний тренд сезону

Модні зачіски з імпровізованим ефектом вологого волосся не припиняють бути хітом практично щоліта. Модні будинки часто віддають перевагу цьому варіанту на своїх показах.

Недбалі або морські хвилі

Недбалі хвилі можна зробити на довгій і середній довжині волосся
Недбалі хвилі можна зробити на довгій і середній довжині волосся

Морські хвилі знову стають популярними серед представниць прекрасної статі. Так, недбалі локони стануть ідеальним варіантом щоденної та навіть вечірньої зачіски.

Короткі стрижки

Короткі стрижки стають популярними цього сезону
Короткі стрижки стають популярними цього сезону

Якщо хочете кардинально змінити зовнішність та здивувати друзів, спробуйте модні цього сезону короткі стрижки. Зверніть увагу на піксі або гарсон.

Локони навкруги обличчя

Локони та зібране волосся - хіт сезону
Локони та зібране волосся – хіт сезону

Коли ви вирішуєте зібрати волосся і зробити високий хвіст або красиву косу, залиште кілька прядок, щоб ті красиво обрамляли обличчя.

Широке мелірування

Згадуємо минуле
Згадуємо минуле

Назад у двотисячні! Мода на мелірування повертається в буденне життя жінок – якщо ви любителька сміливих експериментів, варто спробувати зробити таку зачіску.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.