Снігопад накриє цілі міста, а крижаний дощ може випасти скоро: прогноз погоди в Україні на листопад 2022 року

Зима близько: про це попередили синоптики. Спеціалісти опублікували детальний прогноз погоди на листопад 2022 року та повідомили про ймовірні опади на території всієї країни

Цьогорічна осінь непомітно добігає до свого завершення. Нагадаємо, що раніше синоптики обіцяли, що листопад стане плавним переходом одного сезону в інший. Читайте та дізнавайтесь більш точні прогнози на останній місяць осені – чи змінились прогнози?

Погода в Україні на листопад 2022 року

Відомий український синоптик Ігор Кібальчич поділився оновленими прогнозами на листопад 2022 року. Так, за свіжими дослідженнями останній місяць осені стане доволі теплим, а на території України матимуть вплив здебільшого антициклони.

Очікується переважання теплих повітряних мас, тому температурний фон виявиться вищим за норму

– поділився прогнозами синоптик.

Синоптики поділились орієнтовним прогнозом погоди на останній місяць осені 2022
Синоптики поділились орієнтовним прогнозом погоди на останній місяць осені 2022

Крім того, зазначає Ігор Кібальчич, в Україні може дещо впасти звичний відсоток опадів. Лише у західних областях країни зберігатиметься тенденція, а опади випадатимуть у вигляді дощів. Проте, такої думки дотримуються далеко не всі українські синоптики. Так, на противагу розрахункам Ігоря Кібальчича, його колеги зазначили, що на днях (до 6 листопада) в Україні очікується суттєве похолодання.

Стас Щедрін зазначає, що в багатьох областях України можна буде стати свідком опадів у вигляді снігу. Втім, лише жителі південних регіонів не зможуть побачити сніг – там погода буде дещо теплішою.

Якою буде погода в Україні взимку 2022-2023

За заявами провідних спеціалістів у сфері кліматології України, цьогорічна зима виявится теплішою за попередню. Через глобальне потепління зберігається тенденція поступового збільшення загального температурного фону. Так, Віра Балабух, працівниця Укргідрометеорологічного інституту ДСНС, зазначає, що сильних морозів цьогоріч не буде, адже процес потепління торкнувся України також.

Найнижча температура очікується в східних та північно-східних регіонах України – там погода може навіть здивувати мінусом до -3 градусів. Віра Балабух зазначає, що за попередніми підрахунками, середньостатистична температура на вулиці триматиметься на позначках від -1 до +3.

Схожі статті

Спробувала його в ресторані і він підкорив моє серце: салат простий, але дуже смачний. Став ходовим у нас

Цей салат з пекінською капустою до банального простий і зрозумілий. Та поєднання продуктів у ньому настільки вдале, що страва виходить нереально смачною.

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.