90-річна баба Ріна із Закарпаття дрифтує на кабріолеті в полі (ВИДЕО)

Баба Ріна дрифтує на мустангу та за сім днів заробила 2000 гривень за блогерство. Українську зірку Інстаграм продюсує внук старенької.

Українська бабця із Закарпаття шокувала всю Україну і не тільки. У жительки села Руське Поле Ірини Василівни є своя сторінка в Інстаграм, де уже понад 18,4 тисячі підписників. Баба Ріна стала відомою завдяки відео, де вона вправно керує білим кабріолетом, незважаючи що до мустанга у неї була лише кобила Лєнка.

У шапці профілю Баби Ріни написано: «Міні почти 90 году я урішила датися мало в інтернет так ми вже надуїв сись тіфус скучно ми дуже». Старенька закінчила лише три класи, але у свої роки за неділю на рекламі заробляє більше за пенсію.

Спочатку пані Ірина переймалась, що будуть сусіди сміятись. «Коли сказав, що гроші може заробляти махнула рукою…», – розповідає онук бабці. До речі, замовити рекламні послуги від Баби Ріни можна у неї на сторінці. Ціни коливаються від 300 гривень до 2000 грн.

ЦІни на рекламу у Баби Ріни
Ціни на рекламу у Баби Ріни

Продюсує Василівну її онук Іван Куцина, який планує зробити своїй запальній бабусі закордонний паспорт. Хлопець збирається з бабою Ріною дивитись світ.

Сам Іван працює у весільному агентстві та займається розкруткою в Instagram. До речі, авто на якому ганяє пенсіонерка, можна орендувати на весілля.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.