Снігопад суне в Україну, лютого морозу не вдасться оминути: синоптики про те, якою невдовзі буде погода

Синоптики опублікували оновлений прогноз погоди. Зовсім скоро в Україну прийдуть снігопади та люті морози. Експерти розповіли, коли чекати похолодання та опадів?

Хоча раніше синоптики обіцяли м’який перехід з осені до зими, погодні циклони виявились непередбачуваними. Зовсім скоро в деяких регіонах України знову випаде сніг та стане помітно холодніше. Експерти поділились прогнозом на найближчий час.

Коли чекати на приморозки

Народний синоптик Станіслав Щедрин повідомив, що зовсім скоро на території України може похолодати. У Центральній та на Півночі України ймовірно випаде сніг, а позначка термометра впаде. Крім того, синоптик попередив, що може бути ожеледиця, адже дощ буде перетворюватись у сніг, а вночі температура сягатиме мінусу, тому вода підмерзатиме. До списку областей, які зіткнуться з такою погодою, входять Житомирська, Київська та ймовірно Черкаська.

У центрі та на півдні теж очікується волога погода, але опади будуть переважно у вигляді дощу і лише місцями з мокрим снігом

– попередив спеціаліст.

 

Синоптики повідомили про похолодання та снігопади
Синоптики повідомили про похолодання та снігопади

А ось решта території України буде просто похмура погода, втім опадів не буде. Температура коливатиметься від -2 градусів до максимум +7 градусів. Нагадаємо, що мешканці Хмельницької області повідомили сьогодні зранку, що вже 25 листопада регіон почало присипати снігом.

Прогноз погоди на зиму 2022-2023 в Україні

Нагадаємо, що раніше Станіслав Щедрін ділився прогнозом на майбутню зиму. Народний синоптик зазначив, що зимова погода триматиметься недовго й вже перед новорічними та різдвяними святами відступить. Так, народний експерт повідомив, що цьогоріч зима буде менш лютою – атмосфера буде м’якша навіть за торічні показники.

За словами Щедріна, дуже холодно буде лише в кінці січня та в лютому. Синоптик пообіцяв, що весь грудень виявиться теплим, а також буде багато опадів у вигляді дощу та мокрого снігу. Морози будуть, втім вони виявляться не дуже сильними. Побачити сніг та різдвяну атмосферу на новорічні свята не вдасться – погода була безсніжною, дощовою та теплою.

Проте, інший народний синоптик Володимир Деркач заявив, що грудень буде доволі мінливим, а похолодання будуть постійно чергуватись з тимчасовими відлигами й “плюсовими” показниками термометра.

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.