Як отримати допомогу від ООН: офіційна інформація про підвищені виплати для українців в 13 тисяч гривень

Напередодні зими українці потребують особливої підтримки. Ознайомтесь з детальною інструкцією, як просто та швидко отримати виплату в 13 тисяч гривень від ООН

Політики не втомлюються повторювати, що майбутня зима стане для українців найскладнішою за часи Незалежності. Саме тому міжнародні організації активізувались і вирішили ще більше підтримати українців. Нещодавно благодійний фонд “Право на захист” повідомив, що ООН запровадило виплати в 13 тисяч гривень.

Повідомляється, що вразливі групи населення зможуть отримати гроші одразу за шість місяців. Благодійний фонд зробив акцент на людях, які виїхали з місць, де ведуться активні бойові дії. Українцям важко знайти та оплатити собі житло, тому ООН може видати гроші одразу за декілька місяців.

Благодійний фонд розповів, як отримати допомогу напередодні зими
Благодійний фонд розповів, як отримати допомогу напередодні зими

Допомога від ООН

Благодійний фонд “Право на допомогу” є офіційним представником УВКБ ООН, який допомагає збирати дані для отримання фінансової допомоги. Віднині, повідомляють вони, деякі українці мають право претендувати на 13200 гривень на кожного члена сім’ї.

У БФ повідомили, що українці отримають виплати двома траншами, між якими буде різниця декілька тижнів. Крім того, якщо на сім’ю припадає виплата сумою понад 30 тисяч гривень, то транзакції будуть проведені з різницею в добу. У БФ “Право на допомогу” уточнили, що українці, які вже реєструвались на допомогу на самому початку осені, не мусять повторно реєструватись – їм переведуть виплату додатково за три місяці.

Допомога від ООН для українців передбачена наступним категоріям населення:

  • Переселенці, які змінили місце проживання після 24 лютого;
  • Постраждалі від бойових дій у Полтавській, Запорізькій, Дніпропетровській, Харківській, Одеській, Кіровоградській, Черкаській, Чернігівській та Сумській областях;
  • Людям, які повернулись додому після вимушеного виїзду до іншої країни чи області.
Як оформити допомогу від ООН
Як оформити допомогу від ООН

Інструкція, як оформити допомогу

У благодійному фонді “Право на допомогу” детально пояснили, як отримати допомогу від ООН. Для того, аби ваш випадок розглянули, потрібно подати заявку в одному з наступних пунктів: Київ та область, Харківська та Чернігівська області.

Під час оформлення заявки потрібно мати наступні документи:

  • Паспорт або інший документ, який ідентифікує вас як особистість;
  • ІПН (податковий номер);
  • За наявності в сім’ї дітей потрібно їхнє свідоцтво про народження;
  • Банківська карта (номер), на яку буде приходити виплата;
  • Документи, які підтверджують приналежність до групи населення, якій передбачені виплати.

Схожі статті

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!