Олексій Арестович звільняється з посади радника Офісу Президента України: причини та подробиці

Олексій Арестович, який понад 10 місяців був головним заспокійливим українців, написав заяву на звільнення і більше не буде радником Офісу Президента України. Що стало причиною такого рішення, читайте далі в матеріалі.

17 січня Олексій Арестович заявив, що написав заяву на звільнення з Офісу Президента України, де він являється позаштатним радником. Про це політичний діяч повідомив у власних соціальних Мережах, додавши фото заяви на звільнення. У підписі до знімку Олексій заявив, що розуміє, що зробив велику помилку і важає, що за це має бути звільненим.

Олексій Арестович звільняється з посади радника Офісу Президента України
Олексій Арестович звільняється з посади радника Офісу Президента України

Що стало причиною звільнення Арестовича

14 січня російська ракета влучила у багатоповерховий будинок у місті Дніпро, де жили понад тисячу людей. Одна секція будинку повністю зруйнована, десятки людей загинули, сотні – залишились без житла.

Олексій Арестович потрапив у гучний скандал після того, як виразився щодо даної ситуації у Дніпрі. Політичний діяч заявив, що що ракета, яка влучила у будинок, нібито була збита протиповітряною обороною України. Тобто російська ракета напрявлялась у іншу ціль, але через українські сили ППО, які намагалась її збити, російська ракета змінила траєкторію і влучила у багатоповерхівку. Це було одне із припущень Арестовича, принаймні так він потім заявив. Варто відзначити, що дану версію вже спростували. Представник повітряних сил ЗСУ заявив, що в України навіть немає засобів, які можуть протидіяти тій ракеті, яка влучила у багатоповерхівку в Дніпрі.

Сам Олексій Арестович спочатку вибачався за свої слова, а потім виправдовувався, заявляючи, що це було лише припущення. Втім, слова Арестовича викликали великий резонанс, як і у простого населення, так і серед депутатів Верховної Ради.

Схоже, Олексій Арестович вирішив не чекати, коли його звільнять і сам написав заяву на відставку.

Схожі статті

Пристосувалася солити скумбрію в пакеті: смачніше, ніж у розсолі, і посуд не потрібний. Геніально просто

Замість скумбрії таким же чином у пакеті можна засолити оселедець. Якщо немає бажання використовувати спеції, достатньо буде лише однієї солі. Виходить дуже жирно та смачно.

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.