Готуйте парасольки і шапки: погода в Україні різко погіршиться. Синоптики дали прогноз по областях

Останній місяць березня не порадує українців теплом та сонячною погодою. Чого очікувати за вікном до кінця місяця, читайте далі в матеріалі.

У вівторок, 28 березня, погода по всій країні погіршиться. Майже скрізь варто очікувати дощі, а в деяких регіонах навіть випаде сніг.

Північ України

На півночі України до кінця тижня очікується похмура погода та опади, інформує sinoptik.ua. Зокрема у Чернігові температура повітря вдень коливатиметься від 3 до 13 градусів з позначкою плюс, а вночі стовпчик термометра буде опускатиметься до температури нижче нуля градусів. Найхолодніше буде 29 березня. Протягом дня спостерігатимуться опади: дрібний дощ, сніг та мокрий сніг.

Погода у Чернігові на тиждень
Погода у Чернігові на тиждень

Центр України

У центральній частині України, зокрема у Києві, на цьому тижні теж похолодає. Майже весь тиждень спостерігатимуться опади, а в ніч з 28 на 29 березня можливий сильний сніг. Синоптики обіцяють сонячну погоду в Києві лише в четвер, 30 березня. Всі інші дні до кінця тижня будуть похмурими та з опадами.

Погода у Києві на тиждень
Погода у Києві на тиждень

В іншому центральному місті України, а саме в Житомирі, сніг випаде у вівторок, 28 березня. Також дрібний сніг прогнозується у ніч з 28 на 29 березня. Погода до кінця тижня буде переважно похмурою та прохолодною.

Погода в Житомирі на тиждень
Погода в Житомирі на тиждень

Захід України

На заході України, зокрема у Львові, сонячну погоду не варто очікувати до кінця тижня. Вдень температура повітря буде підніматися максимум до 12 градусів з позначкою +, а вночі опуститься аж до – 4 градусів. Погода буде похмурою, варто очікувати опади.

Погода у Львові на тиждень
Погода у Львові на тиждень

Південь України

На півдні України, зокрема в Одесі, погода буде прохолодною, як і в інших областях України. Синоптики обіцяють сонячну погоду в Києві лише в четвер, 30 березня. Всі інші дні тижня будуть похмурими, можливі опади у вигляді дрібного дощу.

Погода в Одесі на тиждень
Погода в Одесі на тиждень

Схід України

На сході України, зокрема у Харкові, буде холодно і похмуро, але опади обіцяють лише на вівторок, 28 березня, та на перші дні квітня. Вдень температура повітря буде підніматися максимум до 14 градусів з позначкою +, а вночі опуститься аж до 0 градусів.

Погода на тиждень у Харкові
Погода на тиждень у Харкові

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.