День Києва 2023: коли і хто зі знаменитих людей народився в українській столиці – Каменських, Осадча, Падалко

День української столиці традиційно відзначають в останні вихідні травня. Пригадуємо, хто з відомих зірок народився, виріс та провів усе своє життя у Києві

Традиційно День Києва відзначають в останні вихідні травня. Щороку ця дата припадає на різні числа, а цьогоріч День української столиці відзначають 28 травня. З нагоди цієї події пропонуємо пригадати найвідоміших українських зірок, які народились і виросли у Києві та все своє дитинство провели у цьому чудовому місті.

Настя Каменських

Настя Каменських народилась та виросла в українській столиці
Настя Каменських народилась та виросла в українській столиці

Відома українська співачка також народилась у столиці, у творчій родині Олексія Жмура та Лідії Каменських. Мати знаменитості працювала в Народному хорі імені Верьовки, а ось хрещена мати Насті – Алла Кудлай, народна артистка України. Своє дитинство Каменських провела й у Франції, й в Італії, втім в юності зірка таки повернулась до Києва, де здобула середню та вищу освіту, а також закінчила музичну школу.

Катерина Осадча

Відома українська телеведуча та модель Катерина Осадча народилась у Києві в родині батька Олександра та мами Анни. Корінна киянка з самого дитинства захопилась моделінгом, а вже у 14 років вирушила в Токіо за контрактом. Втім, життя на чужині майбутню зірку не приваблювало, тому у 18 років вона вже повернулась додому. Зірка вийшла заміж, народила сина, а після – побудувала приголомшливу кар’єру.

Марічка Падалко

Відома українська журналістка народилась і виросла у Києві
Відома українська журналістка народилась і виросла у Києві

Одна з найвідоміших українських журналісток та зірка “ТСН” народилась і виросла в родині лінгвістів. У Києві зірка й сама здобула освіту на факультеті іноземних мов, проте з часом відшукала себе саме в журналістиці. Зростала Марічка Падалко здебільшого у Києві, втім завдяки знанням англійської мови встигла й поподорожувати світом.

Дмитро Комаров

Затятий любитель пригод і відомий український журналіст Дмитро Комаров також з’явився на світ в одному зі столичних пологових будинків. За свою юність знаменитість встиг здобути три вищі освіти – він й інженер, і фахівець зі зв’язків з громадськістю, і фахівець у сфері інтелектуальної власності. Втім, з юних років Комаров почав цікавитись журналістикою, тому й відшукав себе саме у цій спеціальності.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.