facebook

День Києва 2023: коли і хто зі знаменитих людей народився в українській столиці – Каменських, Осадча, Падалко

День української столиці традиційно відзначають в останні вихідні травня. Пригадуємо, хто з відомих зірок народився, виріс та провів усе своє життя у Києві

Традиційно День Києва відзначають в останні вихідні травня. Щороку ця дата припадає на різні числа, а цьогоріч День української столиці відзначають 28 травня. З нагоди цієї події пропонуємо пригадати найвідоміших українських зірок, які народились і виросли у Києві та все своє дитинство провели у цьому чудовому місті.

Настя Каменських

Настя Каменських народилась та виросла в українській столиці
Настя Каменських народилась та виросла в українській столиці

Відома українська співачка також народилась у столиці, у творчій родині Олексія Жмура та Лідії Каменських. Мати знаменитості працювала в Народному хорі імені Верьовки, а ось хрещена мати Насті – Алла Кудлай, народна артистка України. Своє дитинство Каменських провела й у Франції, й в Італії, втім в юності зірка таки повернулась до Києва, де здобула середню та вищу освіту, а також закінчила музичну школу.

Катерина Осадча

Відома українська телеведуча та модель Катерина Осадча народилась у Києві в родині батька Олександра та мами Анни. Корінна киянка з самого дитинства захопилась моделінгом, а вже у 14 років вирушила в Токіо за контрактом. Втім, життя на чужині майбутню зірку не приваблювало, тому у 18 років вона вже повернулась додому. Зірка вийшла заміж, народила сина, а після – побудувала приголомшливу кар’єру.

Марічка Падалко

Відома українська журналістка народилась і виросла у Києві
Відома українська журналістка народилась і виросла у Києві

Одна з найвідоміших українських журналісток та зірка “ТСН” народилась і виросла в родині лінгвістів. У Києві зірка й сама здобула освіту на факультеті іноземних мов, проте з часом відшукала себе саме в журналістиці. Зростала Марічка Падалко здебільшого у Києві, втім завдяки знанням англійської мови встигла й поподорожувати світом.

Дмитро Комаров

Затятий любитель пригод і відомий український журналіст Дмитро Комаров також з’явився на світ в одному зі столичних пологових будинків. За свою юність знаменитість встиг здобути три вищі освіти – він й інженер, і фахівець зі зв’язків з громадськістю, і фахівець у сфері інтелектуальної власності. Втім, з юних років Комаров почав цікавитись журналістикою, тому й відшукав себе саме у цій спеціальності.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.