День журналіста: Ольга Фреймут, Лідія Таран, Алла Мазур та інші журналістки, які стали зірками телебачення

Сьогодні у всій країні журналісти відзначають своє професійне свято. З цього приводу пропонуємо пригадати, як найвідоміші українські журналістки досягли успіху

Традиційно в Україні щороку відзначають День журналіста – 6 червня, на початку літа, представники медійної професії мають власне свято. Українці чудово знають обличчя й голоси тих зірок, про яких ми розповімо. Як знамениті ведучі досягли свого успіху, де навчались та де починали свій шлях до журналістських вершин?

Ольга Фреймут

Відома українська журналістка й телеведуча здобувала освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Хоча й під час навчання знаменитість працювала зовсім не за професією, офіціанткою, після завершення університету вона почала будувати приголомшливу кар’єру. До слова, Фреймут також навчалась у Міському університеті Лондона, де отримала диплом magna cum laude.

Відома журналістка Ольга Фреймут давно побудувала приголомшливу кар'єру
Відома журналістка Ольга Фреймут давно побудувала приголомшливу кар’єру

Лідія Таран

Відома українська журналістка й телеведуча Лідія Таран народилась у сім’ї журналістів, тому майбутня професія знаменитості була відома, певно, ще до її народження. Починала зірка працювати на радіо, втім приголомшливого успіху досягла саме на телебаченні.

Марічка Падалко

А ось відома українська телеведуча та зірка “ТСН” ставати журналісткою не планувала. На відміну від багатьох своїх колег Марічка Падалко навчалась на лінгвіста та є знавцем іноземних мов. Кохання до журналістики у зірки спалахнуло під час навчання за обміном у США. Саме тоді вона пов’язала своє життя з цією професією.

Алла Мазур

Алла Мазур стала першою в історії ТСН ведучою
Алла Мазур стала першою в історії ТСН ведучою

Свою кар’єру в журналістиці легендарна українська ведуча почала ще у школі, тоді вона писала для районної газети та була ведучою та репортеркою шкільної радіостанції. Після випускного у школі знаменитість вступила до Київського університету імені Тараса Шевченка. Вже на цьому етапі професійне життя Алли Мазур закрутилось, а 1 січня 1997 року вона вийшла в ефірі першого випуску в історії ТСН.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.