Куди зник та чим зараз займається Сергій Сивохо: розвозить хліб з Німеччини по Україні та не афішує

Після перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах 2019 року чимало колишніх кавеенників подалися в політику. Не став виключенням й донеччанин Сергій Сивохо.

Перебуваючи у складі команди КВН ДПІ, Сергій Сивохо жодного разу не переміг у гумористичних змаганнях під керівництвом Олександра Маслякова. Щоправда, встиг заявити про себе з великої сцени й став улюбленцем мільйонів шанувальників.

З політичною кар’єрою в жителя Донецька не дуже задалося. Був учасником “Антимайдану” у 2014-му. За 5 років активно підтримував під час президентських перегонів колегу Володимира Зеленського. Артист намагався пройти у Верховну Раду й балотувався по Дружківці та Костянтинівці як мажоритарник, але посів лише 3 місце.

Сергій Сивохо зайнявся благодійністю

Натомість отримав посаду позаштатного радника РНБО. Сергій мав займатися питаннями реінтеграції та відновлення Донбасу, але під час однієї з зустрічей, що стосувалася “платформи примирення та єдності” його штовхнув хтось із “азовців”. Чоловік не втримався на ногах, упав і, здається, більше в публічному просторі не з’являвся.

Хліб для вимушених переселенців привезли з Німеччини

Тим дивніше було дізнатися, що “Національна платформа відновлення та єдності” продовжує своє існування. І її очолює саме Сергій Сивохо. На сторінці в організації в Фейсбуці вказано адресу сайту, який не відкривається. З усім тим, зрідка там з’являються дописи зі звітами про зроблене.

Люди отримують хліб тривалого зберігання

В одному з серпневих дописів йдеться про хліб тривалого зберігання, який потрапив до України аж з Німеччини. Поласувати закордонним продуктом змогли мешканці Донеччини та Херсонщини. Також свою частку отримали переселенці в Кременчуці, біженці в Кропивницькому та вихованці дитбудинку в Ірпені. Сивохо подякував за підтримку фонду Hilfe und Hoffnun й пообіцяв, що “хлібні рейси” проводитимуться регулярно.

Сергій також похвалився, що в рамках програми “Людям від Людей” вдалося зібрати понад 200 тонн гуманітарки. Окрім вищеназваного німецького фонду активно допомагають українцям, постраждалим від воєнної агресії, ізраїльтяни, американці, іспанці.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.