Кароль, Камалія, Полякова несуть світу правду про Україну: до Дня Незалежності 2023 вбралися у жовто-блакитне

До Дня Незалежності Україна 2023 підійшла у дуже непростий час. 32 роки тому країна позбулася російського впливу в усіх сферах життя. Та сусідня країна всіляко намагається повернути нас у свою орбіту.

Щоб довести всьому світу, що українці не “адін народ” з росіянами та мають право на власне самовизначення, борня йде на фронті та у дипломатичних представництвах. Артисти не стоять осторонь й всіляко привертають увагу світової громадськості до українського питання. Задля цього вони ладні вбиратися у кольори національного прапора й закликають зрозуміти й допомогти у нашій непростій борні.

Тіна Кароль

Торік у травні співачку запросили взяти участь у фешн-заході “Rakuten Girls Award 2022”. Та Тіна використала цей модний майданчик із користю. Під час виступу на сцені вбралася в жовто-блакитну сукню й закликала світову громадськість звернути увагу на гуманітарну кризу в Україні.

Тіна Кароль в Японії

Посла США в Японії неабияк розчулив флешмоб артистки. Рам Емануель підніс Кароль жовто-блакитний букет й пообіцяв зібрати якомога більше грошей на підтримку українців.

Камалія

Артистка під’єднала до важливої справи важку артилерію – свого чоловіка мільярдера. Минулого літа Камалія з Мохаммадом Захуром відвідали фестиваль з нагоди 50-річчя міста Таунусштайн.

Камалія з Захуром у Німеччині

До Німеччини приїхали в одязі у жовто-блакитних тонах. Під час виступу на сцені артистка щиро подякувала громаді за підтримку біженців з України.

Оля Полякова

Епатажна артистка не залишилася осторонь всесвітнього флешмобу. Рік тому відвідала США з благодійним туром. На сцену Оля виходила виключно в патріотичних тонах від дизайнерки Марії Проскуровської. Підсилювала картинку жовто-блакитним прапором із гаслом: Stand With Ukraine.

Оля Полякова в Америці

Полякова мала на меті привернути увагу світу до України, перейнятися її бідою та викликати бажання допомагати нескореному народу. Долучилася до цієї благородної місії й Лілія Подкопаєва. Олімпійська чемпіонка виступила з промовою на одному з концертів подруги.

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.