У Києві прогнозують снігопад та ожеледицю: пішоходів та водіїв закликають бути уважними 22-29 листопада

Найближчими днями українську столицю накриє снігопад та ожеледиця. Про прогнози синоптиків повідомили з офіційних джерел Київської адміністрації.

За прогнозами синоптиків, снігопад може накрити українську столицю вже найближчими днями. Офіційні канали Київської міської державної адміністрації закликали киян та гостей столиці бути обережними, а водіїв – зберігати уважність у наступні дні. За прогнозами синоптиків, по-справжньому зимова погода може затриматись у Києві до середини наступного тижня. Детальніше у матеріалі “Однієї хвилини”.

Снігопад та ожеледиця у Києві

На офіційному телеграм-каналі Київської міської державної адміністрації повідомили про ймовірність погіршення погодних умов у столиці вже найближчими днями. За інформацією пресцентру, місто накриє снігопад, який врешті створить на дорогах небезпечну ситуацію – ожеледицю. Місцева влада закликає водіїв і пішоходів залишатись уважними. Крім того, власників автомобілів просять не паркувати транспортні засоби на узбіччях і тротуарах. Це допоможе суттєво зменшити ймовірність ДТП і травм на дорогах.

На офіційному телеграм-каналі КМДА повідомили про ожеледицю та снігопад у Києві
На офіційному телеграм-каналі КМДА повідомили про ожеледицю та снігопад у Києві

Крім того, місцева влада попросила киян не виїжджати на дороги на власних автомобілях у разі погіршення погоди. Так, у заторах, які створюватимуться у такому разі, може стояти спеціальна снігоприбиральна техніка і машини інших екстрених служб. Киян також закликали надавати перевагу громадському транспорту у разі необхідності виїхати у місто.

Мешканців Києва попередили про прийдешню ожеледицю та снігопад
Мешканців Києва попередили про прийдешню ожеледицю та снігопад

Врешті, пресцентр КМДА повідомив про готовність спеціальної техніки проводити превентивні очисні роботи на дорогах столиці. У повідомленні від влади зазначили, що “Київавтодор” підготував 533 одиниці снігоприбиральної техніки.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.