На Одещині загинула 5-річна дівчинка від опіку 4-го ступеня: мама дитини викликала швидку лише на наступний день після трагедії

Дитина обгоріла внаслідок гри зі сірниками. 5-річна Катя потрапила в лікарню лише на наступний ранок. Мама дівчинки каже, що збирала гроші.

Про трагедію, яка сталася у селі на Одещині, повідомила волонтер Катерина Ножевнікова. За її словами травми були несумісні з життям, 35 % тіла дівчинки обгоріло. Дитина гралася зі сірниками, синтетичну майку зняли разом зі шкірою.

«Мати дівчинки виховує трьох дітей сама. Тато приїжджає раз на два роки. Виплата від держави 4200 грн на всіх дітей. Великий город і щоденна робота там, щоб виростити щось на прожиток. Корова, яку потрібно доїти. І дітки, які через все це найчастіше самі по собі», – розповіла волонтер.

Катерина Ножевнікова повідомила, що мама померлої дівчинки викликала швидку на наступний ранок. Жінка пояснила, що у неї не було грошей. А коли позичила у сусідів, тоді вже зателефонувала до лікарні.

У поліції розповіли, що дитина потрапила до лікарні 2 червня, а померла сьогодні зранку.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за п. 2, ст. 115 КК України (умисне вбивство), – повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Нагадаємо, перша допомога при термічних опіках:

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.