Знищені будинки і жертви: лісова пожежа на Луганщині дісталася до Сєвєродонецька

7 липня на території Новоайдарського району в Луганській області виникла масштабна лісова пожежа.

У Луганській області на території Борівського і Охтирського лісництва 6 липня розпочалася масштабна пожежа. Станом на ранок 7 липня пожежу було локалізовано, однак через пориви вітру вогонь почав далі поширюватися по Новоайдарському району.

Вогонь охопив територію площею близько 60 га, з них 20 га верхової пожежі — про це повідомляється в прес-службі ГУ ДСНС України в Луганській області.

Пожар в Луганской области
Пожежа в Луганській області

Порив вітру на Луганщині 7 липня коливався близько 25 м / с, а температура повітря становила 38 градусів за Цельсієм. Через такі погодні умови поширення пожежі розширилося на села Новоайдарського району, а до вечора вогонь дістався до околиць тимчасового обласного центру регіону — Сєвєродонецька.

На момент 19:20 7 липня від пожежі загинуло п’ять осіб, близько десятка госпіталізовані. За повідомленнями ДСНС вогонь знищив понад 30 житлових і 80 дачних будинків.

Станом на 17:00 до гасіння пожежі залучено 361 чоловік та 85 одиниць техніки.

Пожар в Луганской области
Пожежа в Луганській області

Схожі статті

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.

Не рецепт, а золото! М’який і соковитий шашлик з димком у духовці: весь секрет у правильному маринаді

Шашлик – смачне, замариноване м'ясо запечене на мангалі. Та приготувати смачний шашлик можна не лише на природі. Як запекти шашлик у духовці – далі у матеріалі.

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.