Я не вагітна! Ні від Зеленського, ні від кого, а хто мій обранець – дізнаєтеся потім

Прес-секретар Президента Зеленського Юлія Мендель багато чого дізналася про себе, а ніж навіть не підозрювала. Її терпінню прийшов кінець - інтерв'ю поставило всі крапки на і.

Зовсім недавно прес-секретаря Президента Юлію Мендель підозрювали в досить делікатному питанні: в громадськості спалахнув скандал навколо її ймовірної вагітності від голови держави Володимира Зеленського. Смакували це повідомлення все кому не лінь, а особливо, російські ЗМІ .

 ""

Подібні звинувачення були спростовані самою Юлією на одному з публічних виступів і за допомогою відео в мережі Instagram. Цю провокацію вона назвала «фейком» і закликала українців надалі обачніше ставитися до інформації, яку вони зустрічають в Мережі.

 "Юлія

Юлію дуже ображають незаслужені звинувачення, адже вона і Зеленський спілкуються виключно по роботі. І їй було дуже незручно перед дружиною Президента Оленою Зеленською тієї, напевно, було дуже неприємно чути такі інсинуації.

 "Мендель
Через деякий час дівчина поділилася інформацією про свого бойфренда, щоб остаточно поставити крапку в можливі спекуляції. Прес-секретар не поділили ім’ям молодої людини, але вже відомий рід діяльності – він теж займається політикою, правда, не перебуває в офіційній команді Зеленського.

 ""

Про існування близького Юлії Мендель нам вдалося дізнатися з її інтерв’ю Наталії Влащенко, яке телеведуча виклала на свій YouTube-канал. Одне з питань прес-секретарю стосувався того, з ким вона була б готова провести рік на безлюдному острові – саме у відповіді дівчина згадала наявність молодого чоловіка, якого вона і вибрала би на такий випадок.

 ""

З подальших розпитувань телеведучої стало ясно, що Мендель планує тримати його ім’я в таємниці під час всієї своєї каденції на посту прес-секретаря.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.