Маргарита Грачова, якій ревнивий чоловік відрубав руки, знову виходить заміж

Страшна історія про те, як ревнивий чоловік відрубав дружині обидві руки, стала потрясінням для всіх, хто про неї чув. Маргариті Грачової вдалося вижити і навіть пришити одну руку. Зараз жінка вчиться керувати біонічним протезом і мріє про жіноче щастя з новим обранцем.

У грудні 2017 року лише Росію, а й весь світ потрясла страшна історія – ревнивий чоловік відвіз дружину в ліс, побив, а потім відрубав їй кисті рук.

Руки Маргарити Грачової
Руки Маргарити Грачової

Понівечену дівчину встигли врятувати від нелюда, одну руку вдалося зберегти, замість іншого у неї зараз біоничний протез, з яким вона може робити практично все те, що і з рукою.

У минулому році Маргарита написала книгу “Щаслива без рук. Реальна історія кохання і звірства “. У ній жінка описала своє сімейне життя, як чоловік її постійно бив і принижував. А коли терпіння у неї закінчилося і вона захотіла розлучитися, відвіз до лісу і холоднокровно відрубав спочатку пальці, потім кисті рук, хотів і ногу, але не вийшло.

Маргарита з колишнім чоловіком
Маргарита з колишнім чоловіком

Маргарита в книзі розповіла, що найстрашніше, вона за весь час екзекуції не втрачала свідомість, у неї не було больового шоку, вона навіть просила його зупинитися, пробувала домовитися.

Але холоднокровний садист наносив удар за ударом, обіцяв ще кислотою облити, яку привіз з собою. Як виявилося, що свою помсту жінці, яка вирішила піти від нього, чоловік виношував понад тиждень, все підготував – стяжки, сокиру, мотузки, кислоту, ніж …

Шрами на ногах від ударів сокирою
Шрами на ногах від ударів сокирою

А потім, коли Маргарита від втрати крові зовсім знесилила, сам відвіз її в лікарню і здався поліції. Відрубані кисті знайшли тільки через кілька годин, але сніг і мороз зберегли їх і ліву вдалося пришити, хоча на ній було 8 переломів від ударів. Тепер жінка її майже відновила.

Маргарита Грачова з синами
Маргарита Грачова з синами

Діти – два сина, ще маленькі і нічого не знають про страшну трагедію. Їм сказали, що мама потрапила в аварію, а тато поїхав. Чоловіка засудили на 14 років.

Вчора в своєму блозі Маргарита натякнула, що зустріла нову любов і скоро вийде заміж. Імені свого обранця не сказала, називає його містер Ікс.

Обручку на руці
Обручка на руці

Вона написала так:

«Спасибі тобі, Містер Ікс. Ми не так давно знайомі, але ти вже не раз допоміг мені прийняти правильні рішення, підтримав і навіть зробив пропозицію стати твоєю дружиною, незважаючи на всі мої витівки … »

Весілля призначено на вересень, Маргарита сподівається, що карантин не завадить.

Побажаємо цій мужній жінці щастя і нехай в її житті все складеться.

 

 

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.