Співчуття. Померла актриса, яка зіграла в серіалах “Кріпосна ” і “У неділю вранці зілля копала “, життя відібрала страшна хвороба

Пішла з життя талановита актриса, красива жінка, дружина і мати. Хвороба і не пощадила і забрала її в розквіті життя і творчих сил. Співчуваємо рідним, близьким, колегам.

30 червня Київський театр російської драми ім. Лесі Українки офіційно повідомив трагічну новину – відійшла в інший світ одна з провідний актрис театру і кіно України Оксана Вороніна. Їй було всього 53 роки. Талановиту жінку, красуню забрала важка багаторічна хвороба, хоча вона мужньо боролася до останнього дня і сподівалася на одужання.

Оксана Вороніна
Оксана Вороніна

Оксана Вороніна народилася в знаменитому місті Путивлі, там закінчила школу, вчилася в Київському театральном інституті ім. Карпенка-Карого. 2 роки пропрацювала в Бєлогородському театрі ім. Щепкіна, а потім перейшла на службу в Київський театр ім. Лесі Українки.

За своє творче життя взяла участь в сотнях постановок, знялася в 37 фільмах. Найвідоміші картини:

“Прелюдія Любові, 1984 р

Оксана Вороніна в Фільм Прелюдія любові
Оксана Вороніна в Фільм “Прелюдія любові”

“За законами військового часу ” (2015)

Оксана Вороніна у фільмі "За законами військового часу"
Оксана Вороніна у фільмі “За законами військового часу”

Серіал “Фортечна ”

Оксана Вороніна у фільмі "Фортечна"
Оксана Вороніна у фільмі “Кріпосна” (мама Афанасія)

Вічна пам’ять!

 

 

 

 

 

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.