Для любителів полоскотати нерви: 8 найзагадковіших місць України – кров в жилах холоне

Хто захоплюється містикою, обов'язково повинен відвідати цих туристичні пам'ятки - там можна зустріти привидів, побачити дуже дивні речі. Б-р-р!

Крім безлічі красивих пам’яток і відомих місць в Україні також існує цілий ряд туристичних локацій, які відомі своєю містичною енергетикою. Зазвичай нелегка або дивовижна історія таких точок приваблює мандрівників відвідати їх і на собі відчути таємничу атмосферу. Список локацій, які легко полоскочуть нерви навіть самому запеклому скептику – нижче.

Ужгородський замок

Ужгородський замок
Ужгородський замок

Кажуть, що Ужгородський замок ніколи не пустує – вночі, коли останні роззяви і охорона йдуть за ворота, по території колишнього австрійського володіння розгулює привид дівчини. Нещасну замурували в стінах за зраду – вона повідала важливу військову таємницю іншій стороні, а земляки не змогли пробачити їй такого вчинку.

Вервольф

Вервольф
Вервольф

У Вінниці існує копія штабу Адольфа Гітлера під назвою «Ставка Вервольф» – загадкове місце, побудоване на кривавій землі. Адже тисячі солдатів, які брали участь в будівництві кабінету для найвідомішого диктатора ХХ століття, були жорстоко вбиті відразу після кінця споруди. Ходять чутки, що сам Гітлер довго вибирав місце для штабу і вибрав саму енергетично «активну» точку.

Паланок

Паланок
Паланок

Мукачівський замок Паланок теж оточений містичними плітками – мовляв, в ньому сама Софія Баторі вбивала молоденьких дівчат і пізніше вмивалася їх кров’ю заради краси. Через це багато хто розповідав, що чув із замку жахливий виття ближче до ночі. Чи правда крики невинних дівчат збереглися в цих стінах до сих пір?

Чорнобиль

Прип'ять
Прип’ять

Після аварії на Чорнобильській АЕС весь район Прип’яті став сірим, млявим і повним жахливої атмосфери апокаліпсису. Високий рівень радіації досі готовий вбити будь-кого, хто добереться до реакторів занадто близько, але любителі екстриму вже потихеньку з’їжджаються в Прип’ять на прогулянки час від часу. Порожні панельки, вимерлі лісу і млява природа – ось що чекає там; а може, десь за рогом ховається і радіаційний «мутант».

Олеський замок

Олеський замок
Олеський замок

На ділянці Олеського замку теж часто бачать привида – місцеві розповідають, що свій спокій не може знайти душа грішного ченця. Мовляв, за життя він накоїв багато святотатственно справ, через що його замурували в одну зі стін. Бажання перевірити штовхає багатьох туристів на поїздку до Львівської області.

Фортеця в Білгород-Дністровському

Фортеця в Білгород-Дністровському
Фортеця в Білгород-Дністровському

На березі Чорного моря є фортеця, але мало хто ризикує проводити там екскурсії або ходити поодинці – не раз відзначали дивних «рогатих» істот, що скачуть недалеко навколо в лісах і вискакують з нижніх ходів самої споруди. Існує легенда, що це навіть не тварини, а таємна, ретельно приховується народність.

Лиса гора

Лиса гора
Лиса гора

На вершині Лисої гори в Київській області довгі століття відбувалися страшні речі – слов’яни здавна приносили туди «дар богам» на жертвопринесення і окропили гору кров’ю. Через це навколо гори зараз існує погана слава, і її уникають все, крім різних сатаністів і відьом – для них скупчення нечистої сили там тільки корисно.

Купище

Купище
Купище

В Житомирській області є непримітне село Купище, поруч з яким спостерігається справжнє метеорологічне диво – місце, куди завжди б’є блискавка. На галявині села заборонено перебувати в дощ, адже через таку аномалії там загинув вже не один десяток необізнаних. На тій же галявині ночами жителі часто спостерігають незвичайне світіння між дерев.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.