Поки інші ув’язнені працюють, для Олени Зайцевої влаштували курорт на зоні

Отримавши 10 років колонії за смертельне ДТП Олена Зайцева дивно якось відбуває покарання - загоряє, їсть свою їжу, не працює, навіть має можливість ходити в магазин.

Всі пам’ятають цю страшну історію, коли неадекватна мажорка Олена Зайцева влетіла в групу людей, які збиралися переходити пішохідний перехід в центрі Харкова. 6 молодих здорових людей загинуло, 6 стали інвалідами на все життя.

Смертельна ДТП в Харкові
Смертельна ДТП в Харкові

Слідство і суд тяглися довго, багато хто побоювався, що дівчину навіть відкуплять від покарання, батьки Зайцевої – люди грошовиті.

Але великий резонанс змусив суд покарати вбивцю – 10 років колонії. За 6 знищених і 6 покалічених життів всього 10 років.

Винуватиця ДТП Олена Зайцева
Винуватиця ДТП Олена Зайцева

Люди зітхнули – хоч так, хоч для науки іншим мажорам. Але мало хто думав, що і на зоні для Зайцевої зроблять курорт.

У Мережу злили фото, як вона і ще якась ув’язнена на ім’я Валя загоряють у дворі колонії в той час, коли інші ув’язнені шиють маски та рукавиці.

Зайцева загоряє
Зайцева загоряє
ув'язнені працюють
Ув’язнені працюють

Як стало відомо, дівчину взагалі не залучають в роботі, у неї особливий режим харчування, ходять чутки, що вона навіть допомагає іншим ув’язненим-рецидивісткам добувати заборонені продукти і речовини. Але це тільки чутки. А ось фото вже факт.

Камера Олени Зайцевої
Камера Олени Зайцевої

Але! Не вірте, люди, своїм очам, а вірте Представнику Державної виконавчої служби Володимиру Мелюхову, який заявив, що це все неправда і Зайцева відбуває покарання нарівні з усіма.

 

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?