Білозір, Бебешко, Ліхута, Фреймут проти, щоб Притула став мером Києва: для цього недостатньо бути хорошим хлопцем

Не встиг Сергій Притула оголосити про своє бажання балотуватися в столичні градоначальники, як тут же зі своєю думкою з'явилися ті, хто проти і вважають, що шоумен недостойний займати таку посаду.

Позавчора відомий шоумен і комік Сергій Притула офіційно повідомив, що він вступає в політичну боротьбу, як відразу його піддали цілій лавині критики.

Сергій Притула на з'їзді Голоси
Сергій Притула на з’їзді Голосу
Ресь Притули при висуненні
Промова Притули при висуненні

Причому, ополчилися на Сергія не тільки політики-конкуренти, а й колеги по акторському цеху.

Наприклад, співачка Оксана Білозір заявила:

Хороший хлопець – не професія. Давайте об’єктивно. Притула прекрасний, я його обожнюю, поважаю, він мій колега по цеху. Але претендувати на посаду мера, не маючи ніякого базової освіти в цій сфері – безвідповідально.

Окана Білозір - кума Порошенка
Окана Білозір – кума Порошенка

А далі ностальгічно згадала, як вона сама стала народним депутатом, як спеціально для цього отримала другу вищу освіту …

Так і хочеться запитати у пані Оксани, а що ж вона для країни зробила, сидячи 4 роки в Раді? Щось її депутатство народу не запам’яталося від слова ніяк. Але це відступ.

Оксана сказала, що рішення Притули – це популізм, а мером йому не бувати ніколи. Та й партія Голос, від якої Притула зібрався йти в політику, повністю себе дискредитувала.

Володимир Бебешко, відомий продюсер, сказав так:

Я знаю не тільки Притулу, знаю ще й Славка Вакарчука. Власне, на цьому можна закінчувати мій коментар.

Володимир Бебешко
Володимир Бебешко

Він ще згадав, що не було толку від депутатства і інших артистів – Злати Огнєвич, Руслани. Вони всі талановиті артисти, але політики ніякі. І гріх займати місце серйозної людини, яка знає і вміє приймати відповідальні рішення. А Притула Київ не потягне – кишка тонка.

Третім намалювався Ігор Ліхута. Взагалі незрозуміло, якого рожна він вчить нас, кого вибирати, коли сам боягузливо втік з Таїсією Повалій в Москву, коли українці вирішили захистити своє право на свободу.

Ігор Ліхута та таисия Повалій тепер живуть в Москві
Ігор Ліхута та Таісія Повалій тепер живуть в Москві

Ліхута засумнівався:

Сергій Притула – талановита людина в своєму бізнесі. Я не розумію, навіщо йому мерство?

І додав, що Притула міг би починати і з Тернополя, звідки родом. А то, що кияни його не виберуть – ясно як Божий день. Досить вже клоунів в політиці.

Колишня подружка Ольга Фреймут також погано поставилася до ідеї мерства Притули. Вона сказала, що якщо його випадково виберуть, то вона поїде жити в Лондон, тому що на Києві можна буде поставити хрест. І додала, що у Притули поганий смак. Але знайшла і позитивний момент – він красти з міської скарбниці точно не буде.

Ольга Фреймут поїде в Лондон, якщо Притула стане мером
Ольга Фреймут поїде в Лондон, якщо Притула стане мером

Загалом, вже зрозуміло, що легко кандидату Притулі не буде. Тепер його будуть клювати з усіх боків, витягувати і перетрушувати брудну білизну.

Нехай мужається – він сам обрав такий шлях.

 

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.