Білозір, Бебешко, Ліхута, Фреймут проти, щоб Притула став мером Києва: для цього недостатньо бути хорошим хлопцем

Не встиг Сергій Притула оголосити про своє бажання балотуватися в столичні градоначальники, як тут же зі своєю думкою з'явилися ті, хто проти і вважають, що шоумен недостойний займати таку посаду.

Позавчора відомий шоумен і комік Сергій Притула офіційно повідомив, що він вступає в політичну боротьбу, як відразу його піддали цілій лавині критики.

Сергій Притула на з’їзді Голосу
Промова Притули при висуненні

Причому, ополчилися на Сергія не тільки політики-конкуренти, а й колеги по акторському цеху.

Наприклад, співачка Оксана Білозір заявила:

Хороший хлопець – не професія. Давайте об’єктивно. Притула прекрасний, я його обожнюю, поважаю, він мій колега по цеху. Але претендувати на посаду мера, не маючи ніякого базової освіти в цій сфері – безвідповідально.

Окана Білозір – кума Порошенка

А далі ностальгічно згадала, як вона сама стала народним депутатом, як спеціально для цього отримала другу вищу освіту …

Так і хочеться запитати у пані Оксани, а що ж вона для країни зробила, сидячи 4 роки в Раді? Щось її депутатство народу не запам’яталося від слова ніяк. Але це відступ.

Оксана сказала, що рішення Притули – це популізм, а мером йому не бувати ніколи. Та й партія Голос, від якої Притула зібрався йти в політику, повністю себе дискредитувала.

Володимир Бебешко, відомий продюсер, сказав так:

Я знаю не тільки Притулу, знаю ще й Славка Вакарчука. Власне, на цьому можна закінчувати мій коментар.

Володимир Бебешко

Він ще згадав, що не було толку від депутатства і інших артистів – Злати Огнєвич, Руслани. Вони всі талановиті артисти, але політики ніякі. І гріх займати місце серйозної людини, яка знає і вміє приймати відповідальні рішення. А Притула Київ не потягне – кишка тонка.

Третім намалювався Ігор Ліхута. Взагалі незрозуміло, якого рожна він вчить нас, кого вибирати, коли сам боягузливо втік з Таїсією Повалій в Москву, коли українці вирішили захистити своє право на свободу.

Ігор Ліхута та Таісія Повалій тепер живуть в Москві

Ліхута засумнівався:

Сергій Притула – талановита людина в своєму бізнесі. Я не розумію, навіщо йому мерство?

І додав, що Притула міг би починати і з Тернополя, звідки родом. А то, що кияни його не виберуть – ясно як Божий день. Досить вже клоунів в політиці.

Колишня подружка Ольга Фреймут також погано поставилася до ідеї мерства Притули. Вона сказала, що якщо його випадково виберуть, то вона поїде жити в Лондон, тому що на Києві можна буде поставити хрест. І додала, що у Притули поганий смак. Але знайшла і позитивний момент – він красти з міської скарбниці точно не буде.

Ольга Фреймут поїде в Лондон, якщо Притула стане мером

Загалом, вже зрозуміло, що легко кандидату Притулі не буде. Тепер його будуть клювати з усіх боків, витягувати і перетрушувати брудну білизну.

Нехай мужається – він сам обрав такий шлях.