Сергій Притула нарешті отримав свій орден від Зеленського і вирішив остаточно піти з артистів в політики

Сергій Притула, після 9-ти місяців очікування, таки отримав свій орден. Напевно, президенту соромно стало, що кандидат в мери Києва і без ордена. А ще Притула оголосив, що йде з "Вар'яти-шоу ".

Крім активної життєвої позиції та успішної кар’єри ведучого, Сергій Притула відомий нам ще і як волонтер: знаменитість з самого початку військового конфлікту за Сході України допомагав солдатам і захисникам. Сьогодні стало відомо, що Президент Володимир Зеленський уже вручив Сергію орден «За заслуги» III степеня, який він повинен був отримати ще в минулому році. Указ був підписаний ще 5 грудня 2019 року, але вручення відбулося тільки сьогодні, 19 серпня 2020. Решта нагороджені так і не отримали свої нагороди донині.

Притула вже з орденом. Позравляю!
Притула вже з орденом. Вітаємо! Не всім так щастить

У їх числі таким же орденом нагороджено Тараса Тополю, соліст групи «Антитіла». Але нагороду він поки не бачив. Сам Тополя буквально днями став батьком втретє – співачка і дружина виконавиця Альоша народила йому дочку.

Тарас на радощах з моменту нагородження встиг зачати і народити дитину, але свій орден поки не отримав
Тарас на радощах з моменту нагородження встиг зачати і народити дитину, але свій орден поки не отримав

Сергій поділився новиною в фейсбуці і підписав надихаючими словами. Мовляв, нехай на ордені написано тільки ім’я і прізвище, за ним стоять тисячі небайдужих життів, що допомагає хлопцям на Сході. У багатьох інтерв’ю Притула не раз уточнював, як гордий бути причетним і корисним до захисту України, а також зараз кличе на Марш Захисників, який пройде 24 серпня в Києві.

А ще сказав, що залишає комедійну студію “Вар’яти-шоу ” і завершує кар’єру актора-коміка, так як вирішив серйозно зайнятися політикою.

Притула в Вар'яти шоу
Притула в Вар’яти шоу

 

 

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.