Ольга Фреймут вийшла на зв’язок і підтвердила, що у неї коронавірус

Нагадаємо, що вчора Ольга Фреймут без пояснення причин скасувала свою участь у всіх заходах на найближчі дні. Сьогодні все прояснилося.

Коронавірус наступає по всіх фронтах – щодня нові антирекорди по захворюваності. Вранці стало відомо, що Юлія Тимошенко потрапила в лікарню у важкому стані. Разом з нею захворіли її дочка Євгенія і зять Артур.

З учорашнього дня не було ніякої інформації. що сталося з ведучою Ольгою Фреймут, яка раптово зникла. Сьогодні, о 18 годині вона вийшла на зв’язок – в її Інстаграмі з’явився пост з фото:

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Ось текст її послання:

Пост Ольги Фреймут
Пост Ольги Фреймут

Зі сказаного ясно, що ведуча вдома, а значить, стан її задовільний.

Всього три дні тому Ольга відвела молодшу дочку в школу. Чи є зараження у інших членів сім’ї – невідомо.

Один з колег провідною, який захотів залишитися неназваним, сказав, що він не здивований – Ольга практично не дотримувалася масочного режиму, одягала маску тільки тоді, коли її кудись не пускали без неї. І вважала, що вона в принципі не може цим заразитися. Але все пішло не за її планам.

 

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.