Стан Юлії Тимошенко погіршився, її підключили до апарату штучної вентиляції легенів Важлива новина

Як стало відомо позавчора екс-прем'єр і лідер партії "Батьківщина" заразилася коронавірусом і її відвезли до лікарні з високою температурою.

Уже тоді прес-секретар партії Марина Сорока повідомила, що стан важкий, температура у Тимошенко вище 39 градусів, є утруднення в диханні.

У лікарні також дочка Тимошенко Євгенія і її чоловік Артур Чечоткін. У них хвороба протікає в середній формі важкості.

фото ілюстративне
фото ілюстративне

А сьогодні журналісти передачі Факти ICTV повідомили, що лікарям, незважаючи на найкращий протокол лікування, не вдалося ні збити температуру, ні полегшити стан хворої. Навпаки, їй стало істотно гірше і довелося підключити Тимошенко до апарату штучної вентиляції легенів, щоб забезпечити надходження кисню в організм. Зараз Юлія Тимошенко перебуває в стані штучної коми.

Ми будемо тримати вас в курсі подій.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.