Юлія Тимошенко в критичному стані, але не на ШВЛ. Вона при свідомості – інформація від однопартійца екс-прем’єра Важлива новина

Вчора з'явилася інформація, що Тимошенко стало гірше і її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Сьогодні є уточнюючі відомості.

Сьогодні вранці в ефірі телеканалу Україна-24 депутат від партії “Батьківщина ” Вадим Івченко сказав, що вчорашні відомості про те, що Юлію Тимошенко підключили до апарату штучної вентиляції легенів – це неправда.

Депутат Вадим Івченко
Депутат Вадим Івченко

Швидше за все мова йшла про іншу відому пацієнтку лікарні, яка в украй важкому стані (ім’я не названо).

А Тимошенко періодично підключають до іншої апаратури (не названої) для поліпшення постачання організму киснем. Вона в дуже важкому стані – температуру збити їй поки не виходить, є інші прояви інтоксикації вірусом Ковід-19. Але хвора при свідомості, спеціально в штучну кому її не вводили. Вона цікавиться станом дочки, про Євгенію відомостей немає.

Прес-секретар партії “Батьківщина” зберігає стійке мовчання або ухиляється від відповідей на питання журналістів. З чуток, в розмові з кимось по телефону вона вимовила фразу “все погано”. Про що мова – залишається тільки здогадуватися.

Марина Сорока, прес-секретар Юлії Тимошенко
Марина Сорока, прес-секретар Юлії Тимошенко

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.