Три покалічених долі, ампутація ніг: що відомо про стан постраждалих дівчат, на яких наїхав п’яний майор

Свідки розповідають, що коли дівчат виносили з швидких, санітари плакали, в такому понівеченому стані були постраждалі.

Жахлива трагедія трапилася 25 серпня серед білого дня, в такому місці, що і очікувати неможливо було – на на території військової частини по вулиці Зоологічній в Шевченківському районі Києва. Як можна було на виїзді так розігнатися, що не помітити ганок і трьох людей на ньому, збити їх так, як не страждають на швидкісних трасах.

Місце трагедії - машина і то саме ганок
Місце трагедії – машина і то саме ганок

За кермом “Тойоти Пріус ” сидів 46-річний майор, керівник курсу факультету підготовки військових лікарів майор Володимир Холодний. Він був п’яний в непотріб – 2,4 проміле алкоголю в крові.

Час події – близько п’ятої години вечора. Три 23-річні дівчата, які закінчили медичні ВНЗ і вступили до Військової медичної академії, прийшли в частину отримувати військову форму. Їм довелося трохи почекати, і вони вийшли на ганок. Буквально через кілька хвилин сталася біда.

Постраждала Галина Николин
Постраждала Галина Николин

Жителі сусіднього будинку сказали, що почули страшні крики, на вулицю вибігли дві дівчини в крові, одна впала, її нога була неприродно вивернута. Друга намагалася їй чимось допомогти.

Через кілька хвилин примчали дві швидкі, дівчат забрали, ще одну, всю в крові, винесли на носилках.

Постраждала Тетяна Ніколаєва
Постраждала Тетяна Ніколаєва

Жінка, яка живе в провулку, розповіла:

Вони як тільки виїжджають за ворота частини, відразу тиснуть на газ. А видимість тут у нас погана, багато машин припаркованих, діти часто вискакують. Не дай бог зіб’ють кого. Просили ж їх не літати, а їм все одно. Ніяк не реагували

Про військову частину відомо, що в ній почався спалах коронавирусу серед військовослужбовців і солдатів там практично не було.

Він на них наїжджав три рази!

За словами рідних постраждалих Олександри Гуй і Тетяни Ніколаєвої, які приїхали до дочок, п’яний водій один раз мало не наїхав на дівчат, але ті встигли відскочити. Він дав задній хід і знову помчав на них і знову дівчата відскочили. Вони вирішили піднятися на ганок, щоб не потрапити за колеса. І тут машина розігналася і буквально впечатала їх ноги в ступені. Саме тому травми виявилися дуже страшними – кістки були роздроблені на численні осколки.

Постраждала Олександра Гуй
Постраждала Олександра Гуй

Двом дівчатам довелося ампутувати по одній нозі. Одна з них в дуже важкому стані на апараті штучної вентиляції легенів – дівчина впала і ще сильно вдарилася головою. Ще в однієї мова йде про можливу ампутацію і іншої ноги.

Мама Олександри Гуй зараз в дуже важкому психологічному стані: відмовляється вірити в те, що відбувається. Її дочка – красуня і розумниця, тільки в той день повернулася з Почаєва і пішла приміряти нову форму. Все літо вона пропрацювала волонтером у Охмадиті. Як тепер їй жити далі? І двом іншим понівеченим в розквіті сил? І все через горілку!

Київська поліція розпочала кримінальне провадження за фактом ДТП. Водія, який скоїв наїзд, затримали.

Та сама машина, з неї вже зняли номери
Та сама машина, з неї вже зняли номери

В ході розслідування виявилася також деталь, що автомобіль Тойота Пріус з номерним знаком АА 0627 НК числиться в угоні з 29.12.2017 року. Її власник – співробітниця тієї військової частини. Невже вона не бачила свою “викрадену” машину, на якій їздив її колега?

Сподіваємося, він понесе заслужене покарання за покалічені долі.

 

 

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.