Пісня-відчай – закарпатський співак Іван Пилипець заспівав і показав, що бариги від влади роблять з Карпатами

Що тепер роблять з українськими Карпатами - за межами людського розуміння. Більшість гір - вже лисі. Уже навіть уздовж європейських трас рубають без остраху і докорів сумління.

Карпати – гордість України. Але їх можновладці просто використовують для своєї миттєвої вигоди.

Букові праліси тупо спилюють під корінь і вивозять вагонами. Вони такі єдині в Європі і тому такі цінні. А від нас їх везуть як дрова!

 ""

У Канаді такі дерева на пальцях полічити – у кожного є свій інвентарний номер і якщо хто зазіхне – в тюрму сяде надовго. І вирубник зобов’язаний на тому ж місці засадити новий ліс. А у нас – сяде до Верховної Ради.

 ""

Тож не дивно, що кожен рік на Закарпатті та Прикарпатті – катастрофічні паводки і селі, при яких будинки, що стояли 50-60 років, зносить, як сірникові коробки, хоча вони могли б ще стільки ж постояти.

До відома: коріння дерева 10-ти років утримують 10-12 тонн води. Тепер утримувати воду немає кому, або чому.

Эти теплицы в низинных районах обеспечивали всю Украину молодой капустой и первой клубникой - не пластмассовой из Турции, а живой, натуральной, без химии
Ці теплиці в низинних районах забезпечували всю Україну молодою капустою і першої полуницею – не пластмасовою з Туреччини, а живий, натуральної, без хімії

 ""

Ось сам кліп, а після нього – чим обертається для людей неконтрольована рубка лісу. І гроші від неї не йдуть до держбюджету, а на особисті офшорні рахунки.

В Україні є закон, який забороняє вивозити ліс-кругляк за кордон. Але працює він дивно.

 "" "" "" "" "" "" "" ""

Схожі статті

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.