Хто зі знаменитостей має іменні зірки на Алеї Слави в Києві

Київ багатий на пам'ятки, але є одне місце в столиці, незрівняне ні з чим іншим - за останні кілька років його популярність тільки зростає серед місцевих і туристів.

«Площа зірок» поруч з ТРЦ «Гулівер» була створена ще в 2015 році, але з тих пір серйозно розширилася і завоювала любов відпочиваючих своїм не тільки естетичним, а й культурно-філософським змістом. Адже на ній назавжди закарбовані імена головних діячів України, назавжди залишилися в історії країни.

ТРЦ «Гулівер»
ТРЦ «Гулівер»

Приємною і сучасної особливістю площі є технології, використані для інформативності кожного знака – за допомогою відсканованого QR-коду про знамениту особистості можна дізнатися куди більше, ніж тільки ім’я на латунної плитці. Так недовга прогулянка по «Площі зірок» може виявитися вкрай корисною в навчальному та розвиваючому сенсах, через що місце особливо популярно серед сімей з дітьми.

Так виглядає «Площа зірок»
Так виглядає «Площа зірок»

Перед установкою кожної нової плитки проводять урочисту церемонію – так до знаменної місця і події привертають ще більше уваги, а на святкування приходять як звичайні жителі Києва, так і зіркові гості.

Відкриття іменної зірки художника Івана
Відкриття іменної зірки художника Івана

Громадський проект повністю виправдав себе як доступний і робочий спосіб розширити обізнаність в питаннях культури і привернути до неї увагу громадян, дозволити легко і зручно дізнатися більше про головні тих майстрів творчої сфери, якими пишається Україна.

Відкриття зірки Тіні Кароль
Відкриття зірки Тіні Кароль

На сьогодні на площі вже 52 зірки – відомим людям, спортсменам, популярним артистам. Ось фотореппортаж про откриіте деяких.

Відкриття зірки Тіні Кароль тріо Микита
Відкриття зірки Тіні Кароль тріо Микита
Відкриття зірки Тіні Кароль Олі Полякової
Відкриття зірки Тіні Кароль Олі Полякової
Розпалася група "Час І Скло також має свою зірку
Розпалася група “Час І Скло” також має свою зірку
Відкриття зірки Дімі Монатік
Відкриття зірки Дімі Монатік
Открытие звезды Потапу
Відкриття зірки Потапу
Відкриття зірки Ірини Білик
Відкриття зірки Ірини Білик
Кілька днів тому свою зірку отримала і NK
Кілька днів тому свою зірку отримала і NK

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.