Порошенко буде жити. Пішов на поправку, його виписали з лікарні

П'ятий президент України довгий час був в критичному стані через складну форми коронавірусної хвороби.

Він навіть потрапив до лікарні, але зараз представники його партії повідомили, що політику стало краще. Його виписали з лікарні, і далі він продовжив лікування вдома – під чуйним наглядом сім’ї, дітей та лікарів, які будуть навідуватися кожен день.

Порошенко відчуває себе краще, але на публіку не вийде ще довго

Порошенко видужав
Порошенко видужав

Тепер протягом двох тижнів Петро Порошенко ще раз повторить тестування на вірус. Якщо результат буде негативним, тільки тоді йому дозволять відкрито спілкуватися з сім’єю і оточенням.

Поки Марина Порошенко, дружина Петра Олексійовича, продовжує вести активну підготовку до місцевих виборів, оскільки саме вона очолила його партію в Києві.

Нагадаємо, п’ятий президент України – Петро Олексійович Порошенко. Зараз його політична партія увійшла до складу Верховної Ради, хоча їх лідер не потрапив на пост глави держави. Його підтримало всього 25% виборців на президентських виборах. У той час, як його опонента Володимира Зеленського – 73%.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.