Температурні рекорди і шторм: на Україну насувається аномальна погода

Як повідомляє головний синоптик Наталка Діденко в Фейсбук, в найближчі два дні погода поб'є відразу кілька рекордів.

За прогнозами, в Європі цей день буде одним з найтепліших, адже +24 градуси в середині жовтня – справжня рідкість. В Україні буде трохи менше – від плюс 16 до плюс 18. Мінлива хмарність, помірно яскраве, але вже не таке гаряче літнє сонце.

На Заході очікуються штормові попередження

Штормове попередження Україна
Штормове попередження Україна

У цьому регіоні фіксується циклон, що прийшов з Європи. Він принесе сильні пориви вітру і опади, які до вечора 13 і 14 жовтня будуть тільки посилюватися.

Штормове попередження Україна
Штормове попередження Україна

В офіційний вихідний 14 жовтня (На Покрову і День захисника України) опади у вигляді дощів будуть переважно на Західній Україні, частково торкнуться Житомирської та Київської областей. Тут же днем очікується похолодання до п’яти градусів, в порівнянні з іншими регіонами країни, – днем погода затримається на рівні + 10 + 15 градусів.

Популярне

Схожі статті

Українсько-турецька красуня: при вигляді дочки Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу у всіх відняло дар мови

Єдина донька співачки Ані Лорак Софія росте такою ж талановитою та харизматичною, як її мама. В ранньому дитинств дівчинка була копією свого батька, та зараз Соня все більше стає схожою на Ані Лорак.

Такий смачний оселедець можна їсти навіть без хліба: кладу рибку в цей пряний маринад і забуваю на 3 дні

Оселедець за цим рецептом виходить дуже смачним, пряним і малосольним. Засоліть рибку вдома один раз і ви більше не будете купувати солону рибу в магазині.

Історія кохання була красивою і тривалою, але йому набридло: як Дан Балан відрікся від ефектної Тіни Кароль

Відому українську співачку свого часу підозрювали у романі з колегою Даном Баланом. Чи дійсно вони були разом, дізнатись важко. Втім, чоловік відрікся від артистки.