“Косити” від армії більше не доведеться: в Україні готуються скасувати призов. Але тільки частково

У зв'язку з не дуже позитивною динамікою кількості захворілих коронавірус, призов цього року може бути скасований. Також про скасування призову на перспективу заговорили і в Збройних силах. Але це може бути реалізовано тільки при дотриманні деяких умов.

На брифінгу Головнокомандувач Збройними силами України Руслан Хомчак повідомив, що Україна в майбутньому може повністю відмовитися від плану призову, але в тому випадку, якщо буде правильно підготовлений надійний резерв. Це означає, що всі призовники повинні будуть пройти курс з тактичної медицині, і, як висловився Хомчак, повинні будуть вміти захистити свій будинок.

Скасування призову в армію 2020: всі подробиці від ВСУ

“Ми повинні створити таку систему роботи, щоб кожен біля свого будинку міг мінімально вміти захистити його “, – говорить Головнокомандувач.

Руслан Хомчак розповів, коли Україна відмовиться від призову
Руслан Хомчак розповів, коли Україна відмовиться від призову

Він також зазначає, що тактична медицина може знадобитися людині де завгодно, тому це буде найперший навик, який будуть тренувати у потенційних захисників.

Нагадаємо, у зв’язку зі збільшенням кількості хворих, кілька областей України перейшли в червону епідеміологічну зону. Це зона жорсткого карантину, коли не ходить транспорт, не працюють розважальні заклади і т.д.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.