Українка поділилася лайфхаком, завдяки якому її немовля міцно спить: «тихо на нього не діє»

Поки дитина спить, можна зайнятися іншими справами.

Світлана нещодавно стала мамою вдруге. Вона працює візажистом у власній студії в Ірпені, але зараз розповідає своїм підписникам в Інстаграм не тільки про косметику, але й про материнство.

Якось жінка помітила, що її новонароджений син міцно спить під шум пилососа. Але оскільки робота-пилососа надовго не вистачало, Світлана знайшла в YouTube відео.

Скріншот: lana_visage/ instagram.com

«Сусіди, напевно, думають, що ми схиблені на чистоті. Тому, що у мене на задньому фоні практично цілий день шум пилососа. Включити потрібно досить голосно. Якщо я включаю тихо, на нього не діє», – розповіла Світлана в Instagram Stories.

Також вона зазначила, що вже не може перебувати в тій кімнаті. Але, незважаючи на постійний шум, вона дуже рада. Оскільки може робити щось інше, поки дитина спить.

Популярне

Схожі статті

В обіймах таємничих чоловіків: Нікітюк, Кошмал, Камінська показують лише руки своїх коханих – без облич

Серед зірок останнім часом поширюється тенденція приховувати своїх коханих від широкого загалу. Сьогодні в об'єктив камер потрапили лише руки обранців Нікітюк, Кошмал, Камінської, Мішиної.

43-річний актор “Дизель шоу” Євген Гашенко показав свої бодібілдерські мускули: Віка Булітко оцінила одразу

Актор "Дизель шоу" Євген Гашенко не втомлюється дивувати любителів гумору незвичними образами. А ще у свої 43 роки демонструє ідеальну фізичну форму – просто гора м'язів.

Орхідея зацвіте, як “божевільна”: досвідчені садівники заявили, що для цього знадобиться лише кубик льоду

Щоб змусити орхідею, щойно зав'яне, зацвісти знову, не треба купувати дорогих добрив. Просто дістаньте з морозилки кубик льоду, і ваша підопічна на підвіконні неначе зшаленіє.