Віталій Кличко переміг на виборах мера Києва, з чим його привітав сам Арнольд Шварценеггер

Колишній боксер і діючий мер Києва Віталій Кличко переміг на минулих виборах зі значною перевагою в свою сторону. З такою подією його привітав сам Арнольд Шварценеггер.

Відомий американський актор і культурист не з чуток знає, що таке бути політиком — з 2003 по 2011 роки він був губернатором Каліфорнії. Віталій і Арнольд вже не перший рік дружать, що підтверджує остання публікація київського міського голови в Facebook.

Так, Кличко опублікував пост, в якому розповів, що пару днів тому 73-річному Шварценеггеру провели операцію на серці, але вже зараз його самопочуття покращилося. Більш того, голлівудська зірка навіть стежить за політичним життям України.

Арнольд в больнице
Арнольд в лікарні

В якості підтвердження герой статті прикріпив фото з попередніми результатами, де в першому турі він набрав цілих 50%, з підписом від Залізного Арні:

«Віталій, вітаю. Я пишаюся тобою. Всього найкращого. Твій друг Арнольд».

Друзі! Кілька днів тому моєму другу Арні зробили операцію на серці. Поставили новий аортальний клапан. Але він сильний і переможець! Почувається добре. І слідкує за подіями в Україні:)

Posted by Віталій Кличко on Tuesday, October 27, 2020

Разом з Кличком за пост мера столиці боролися Олександр Попов (партія ОПЗЖ), Сергій Притула (Голос), Ірина Верещук (Слуга народу), Олексій Кучеренко (Батьківщина) і Андрій Пальчевський від партії Перемога Пальчевського.

З огляду на кількість голосів за Віталія згідно з екзит-полами другий тур в Києві навряд чи відбудеться, проте офіційні підрахунки від ЦВК ще не оприлюднені.

Виталий Кличко
Віталій Кличко

25 жовтня на місцевих виборах українці обирали голів міст, сіл і селищ, а також обласних, районних, міських, сільських і селищних депутатів. Явка в цьому році вкрай низька — свою громадянську позицію проявили всього 36,88% громадян, що на 10% менше, ніж на аналогічному голосуванні в 2015-му.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.