Перші снігопади будуть нетривалими: синоптики затвердили прогноз на листопад

Уже через кілька днів - листопад. Але чи означає це, що пора діставати теплі чоботи і пуховики з шаф?

Синоптики прогнозують різке похолодання на початок місяця. Денна температура на перші два тижні зафіксується на рівні 5-7 градусів вище нуля, а ось погода вночі буде стрімко знижуватися. Практично кожен день на градус. До середини місяця буде тепло, і особливих заморозків не передбачається, а ось вже з другої половини листопада вночі буде впевнений мінус.

Любіть вранці перед роботою викопувати машину із замету? Це не за горами

Перші снігопади в Україні
Перші снігопади в Україні

Синоптики Укргідрометцентру прогнозують, що перший серйозний снігопад буде вже 20-22 листопада. Однак через кілька днів опади повністю розтануть, і потім зимового настрою потрібно буде чекати вже в грудні.

В Укргідрометцентрі впевнені – на 80% ця зима буде такою ж аномально теплою, як і торішня. Але лопати для очищення снігу вам все одно знадобляться, адже опади будуть рідкісні, але, як кажуть в народі, влучні.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.