Перша леді Олена Зеленська провела неформальну зустріч з послами-жінками – про що говорили?

Олена Зеленська в якості першої леді країни веде активну роботу в усіх напрямках, за які вона відповідальна.

Навіть в період карантину вона активно співпрацює з представниками інших країн, але всі зустрічі проводяться з урахуванням вимог безпеки.

Зустріч 28 жовтня було неформальною, на неї Зеленська запросила жінок, які виконують функції послів іноземних держав в Україні.

Олена подякувала послу Великобританії Мелінду Сіммонс за ідею провести такий діалог. Були обговорені багато тем, в тому числі, протидія насильству, рівні можливості для всіх членів суспільства, проблеми освіти в умовах пандемії та інші.

Бесіда з Послом Великобританії
Бесіда з послом Великобританії

Всі звернули увагу на вишуканий образ української першої леді – подовжена сорочка в смужку з чорним паском і модні брюки-кльош теракотового кольору – стримано і елегантно.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.