Вже після своєї смерті Людмила Гурченко познайомила Ірину Білик з майбутнім чоловіком

Вже після своєї смерті Людмила Гурченко познайомила українську співачку Ірину Білик з її майбутнім офіційним чоловіком фотохудожником Асланом Ахмедовим.

Символ краси української естради дев’яностих років минулого століття і початку двотисячних, популярна співачка і композитор Ірина Білик, не зраджувала гласності відносини з батьком свого другого сина Асланом Ахмадовим. Про те, що вони одружилися в 2013 році, стало відомо тільки в 2016-му, вже після народження їх спільну дитину від сурогатної матері.

 ""

Аслан Ахмадов, 1973 року народження – перший офіційний чоловік Ірини Білик. Він народився і отримав спеціальність режисера в Баку. Аслан – російський стиліст, фотохудожник, продюсер, режисер, співак. Після закінчення Азербайджанської академії мистецтв молода людина переїхав до Москви і став працювати стилістом з відомими артистами і спортсменами, співпрацював з глянцевими журналами. Пізніше з двома співвітчизниками Ахмадов створив агентство Frech Art, яке спеціалізувалося на створенні для артистів стилю, фото і відео.

Великая Людмила Гурченко - муза мужа Ирины Билык
Велика Людмила Гурченко – муза чоловіка Ірини Білик

У своїх фотороботах Аслан створював незвичайні образи відомих персон. Він знаходив оригінальні ракурси для зйомок і відображав у фотопортретах внутрішній світ своїх героїв. Роботи фотохудожника практично завжди викликали інтерес і обговорювалися в засобах масової інформації. Кілька фотовиставок Аслана Ахмадова мали величезний успіх. Деякі фото були продані на аукціонах за величезні суми. Фотохудожник був дуже дружний з Людмилою Гурченко в останні роки її життя і багато знімав актрису для майбутнього фотоальбому.

Як розповідає сама Ірина Білик, на початку 2011 року вона переживала невелику творчу кризу. Якось увечері випадково в одній з телепередач співачка побачила незвичайні фотографії Людмили Гурченко. Передача була приурочена до 40-го дня з дня смерті Людмили Марківни. Співачку вразили створені на фото образи великої артистки і професіоналізм фотохудожника. Це були фотороботи Аслана Ахмадова. І хоч Білик вперше почула про Аслана, вона чомусь відразу вирішила, що саме він зможе їй допомогти.

Того ж вечора Ірина дізналася телефон Ахмадова і, незважаючи на дуже пізню годину, зателефонувала йому. Дві талановитих людини домовилися про зустріч, а при зустрічі – і про співпрацю. Співпраця переросла в любов, вони одружилися, а в 2015 році у пари народився син Табриз Аслан-огли. Ірина Білик і її чоловік Аслан Ахмадов впевнені, що познайомила їх саме Людмила Гурченко після своєї смерті.

Семейное фото Ирины Билык
Сімейне фото Ірини Білик

Ірина багато гастролює. Чоловік Ірини Білик працює в основному в Москві, часто буває в Америці, в Азербайджані. Так що вдома в Києві вони зустрічаються не дуже часто. Але такий гостьовий шлюб і Ірину, і її чоловіка Аслана влаштовує. Їм добре вдома разом, і вони щасливі, незалежно від того, як часто відбуваються їх зустрічі.

spot_img

Схожі статті

Забутий рецепт із 90-их: з оселедця та 2 яєць виходить ідеальна закуска – хоч ложкою їж, хоч на хліб намащуй

Цей рецепт наших бабусь незаслужено забутий. А тим часом виходить дуже смачно, до того ж готується все просто. Інгредієнти можна брати будь-які. До вашої уваги 2 рецепти на вибір.

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.