Хто така Яна Орфеева: найдорожча ескортниця світу родом з Черкас – $ 4 млн за рік в гаремі

Звичайна дівчина з української провінції в свої 22 роки є доларовою мільйонеркою. Багато людей її засуджує, багато заздрять, а вона просто насолоджується життям.

Яна Василенко (псевдонім Орфеева) народилася в 1998 році в українському місті Черкаси. Про батьків вона особливо не поширюється, хоча іноді викладає в своєму Інстаграмі знімки з красунею-мамою, яка частенько складає їй компанію в поїздках в теплі краї за рахунок залицяльників дочки.

Яна Орфеева з мамою
Яна Орфеева з мамою

Після закінчення школи дівчина взяла участь в конкурсі Міс Україна 2015 року, але навіть не потрапила до фіналу. І, як це часто буває, після конкурсу краси на неї звернув увагу багатий чоловік, з яким дівчина відразу ж відправилася на відпочинок в Азію. Уже через кілька місяців, у віці 18 років Яна перебралася до Саудівської Аравії, де почалася її кар’єра ескорт-леді.

Орфеева у віці 18 років стала наложницею в гаремі
Орфеева у віці 18 років стала наложницею в гаремі

Наслідний принц Саудівської Аравії, а також його наближені, регулярно набирають дівчат по всьому світу для свого гарему. Нинішні гареми дуже відрізняються від середньовічних. Наложниці живуть в розкішних квартирах і супроводжують своїх господарів під час ділових зустрічей, поїздок, а також розважають гостей на вечірках. За це дівчата отримують дуже пристойні гонорари. Мо поділи, які працюють разом з Орфеевой, стверджували, що вона заробляє в день 5000 доларів. До слова, поки Орфеева перебувала в гаремі вона встигла добре вдосконалити свою зовнішність. Дівчина змінила овал обличчя, збільшила губи.

Яна до і після пластики
Яна до і після пластики

Через деякий час Яна переїхала до палацу близького друга принца Саудівської Аравії, 60-річного саудівського мільярдера і стала наложницею вже в його гаремі. Як розповідаю «колеги» Яни, дівчина звабила мільярдера, зізнаючись йому в любові. Чоловік був настільки зачарований українкою, що не шкодував для неї ніяких грошей.

Той самій багатій, якого звабити Яна
Той самій багатій, якого звабити Яна

Ніч, повна пристрасних утіх, обходилася 60-річному мільйонерові в $ 50 000, понад цей Яна отримувала від свого шанувальника по $ 150. 000 місячного утримання. Так, за рік дівчина вивезла з Саудівської Аравії 4 мільйони доларів. У 2018 році багатій несподівано помер і Яні довелося повертатися на батьківщину.

Зароблені гроші, приїхавши в Україну, дівчина інвестувала в нерухомість, купивши кілька квартир в Києві і Москві. Зараз дівчина живе в своє задоволення, адже зароблених грошей поки на це вистачає.

Більше про те, як наложниця гарему стала мільйонеркою дивіться на Ютуб-каналі “Одна хвилина”:

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.