Зірка «Сватів» в день народження помирилася з мамою: не розмовляли три роки

Валюха з серіалу "Свати ", а в реальному житті Тетяна Кравченко, має досить складні взаємини зі своєю мамою.

Вони перебували у сварці три роки. Сама Тетяна колись побіжно розповіла, що в 2017 році між мамою і дочкою стався якусь дрібницю. Зараз Тетяна Кравченко і її мама навіть не можуть згадати через що конкретно розгорілася їх сварка.

Сьогодні вони разом прийшли в студію програми «Доля людини» до онкохворого Бориса Корчевнікова

Тетяна Кравченко розповіла про своє сьогодення характері
Тетяна Кравченко розповіла про своє сьогодення характері

Як зізналася Тетяна, у неї були дитячі образи, які не давали жінці спокійно жити. Але в прямому ефірі шоу вони з’ясували все, і відповіли один одному на деякі болючі питання.

Найбільш хворим моментом для Тетяни Кравченко було те, що її батько насправді виявився несправжнім. З’ясувалося, що мати народила її після зв’язку з начальником, а чоловік, якого Тетяна називала татом, просто удочерив дівчинку.

«Прости мене, мама, будь ласка!», – сказала актриса, зазначивши, що у них обох непросте життя, але вони рідні і люблять один одного.

Емілія Іванівна, саме так звуть маму Тетяни, відповіла, що прощає її, адже не можна ображатися на дітей.

Нагадаємо, зараз в декількох країнах у всю кипить зйомка сьомого і останнього сезону серіалу Свати.

Про подробиці і чорну смугу картини, яка довгий час блокувала його поява ви можете подивитися в нашому відео.

Зйомок перешкоджали особисті проблеми акторів, то заборона деяким кадрам в’їжджати в Україну. Ситуація стабілізувалася лише в тому році, і тут карантин через масове поширення коронавируса.

Фанати і актори впевнені – це якась чорна смуга, з якої просто неможливо вибратися. Саме тому вони не хочуть згадувати нові дати виходу серіалу на екрани. Просто припускають, що це може бути в 2021 році.

Звичайно, фанатам хотілося б побачити картину якомога раніше. Але та ж Тетяна Кравченко каже, що це буде не раніше травня наступного року.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.