Санта Дімопулос після перемоги на Танцях із зірками вирушила в Дубай: Надія Мейхер заздрить

Смаглява красуня Санта Дімопулос отримала довгоочікуваний кубок з "Танців з зірками ", і покотила святкувати свою перемогу в ОАЕ.

Фото з сонячного Дубая вона виклала у себе в Інстаграм. На фото засмагла дівчина в топі з відкритими плечима і сонцезахисних окулярах.

“Сьогодні вранці прокинулася рано, лежала з відкритими очима і знову звикала до думки, що не потрібно їхати ні на яку тренування, прямого ефіру не буде, а нервова напруга закінчилося. Мені досі не віриться, що я на відпочинку “, – захоплено написала Санта Дімопулос.

А ось її найближча конкурентка Надія Мейхер, яка так сильно прагнула перемогти, зараз не може так радіти.

Відразу після тривалого поєдинку вона вирушила в робочий гастрольний тур, тому Санті Дімопулос зараз тільки заздрить

Варто відзначити, що перемога Санті Дімопулос далася досить непросто. Однак у неї були свої переваги, наприклад, Санта з дитинства займалася танцями, до яких її привчив батько. Саме тому хореографічні здібності і напрацьована роками база дозволила Санте вибитися в лідери і обійти навіть Юлію Саніну, яка старанно працювала над тим, щоб потрапити в фінал.

Санта Дімопулос прославилася тим, що було учасницею оновленого складу Віагри. Однак, як могли помітити її шанувальники, склад Віагри змінюється дуже швидко, і Санта там надовго не затрималася. Хоча була однією з найколоритніших учасниць нового колективу.

Протягом всього проекту Дімопулос представляла себе як пантеру, яка готова піти на будь-які кроки, аби домогтися перемоги і здобути лідерство. Так і вийшло – в кінці сезону з’ясувалося, що протягом усіх ефірів саме вона отримувала найбільше глядацької підтримки.

Глядачі засмутилися, що кубок віддати не Юлії, і назвали результати заздалегідь спланованими. За це навіть просять вигнати з суддівського крісла Катерину Кухар. Тому наступний сезон обіцяє бути насиченим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.