Влад Яма показав своїх батьків і сина: все на одну особу, тільки дружина кудись пішла

Відомий український хореограф Владислав Яма поностальгувати і згадав річну поїздку до своїх батьків.

Фото з мамою і татом Яма виклав в розділ “Історії ” в Інстаграм. Маму Ями звуть Любов Миколаївна, а батька – Микола Петрович. За освітою і за покликанням вони обидва – вчителі історики із Запорізької області. Батьки живуть там ще з часів народження сина Влада, і не думають перебиратися до столиці.

Влад Яма зрідка відвідує своїх батька і матір, і привозить їм онука на канікули

Оскільки цього літа кордони були закриті, і єдиний курорт – це Одеса або Бердянськ, то Влад зі своєю дружиною Ліліаною і сином вирішив поїхати до батьків.

Зараз Владислав поділився архівних знімком, і написав, що, з огляду на цю погоду, хотів би повернутися в літо.

П'ятирічний син Влада Ями Леон і його батьки
П’ятирічний син Влада Ями Леон і його батьки

Нагадаємо, днями Влад Яма та Ліліана Яма з розмахом відзначили перший ювілей сина – п’ятиріччя. Незважаючи на карантин, вони замовили столик в кафе, і покликали всіх друзів синочка.

Знамениті батьки запросили аніматорів в улюблених образах їх сина, як, наприклад, Spiderman. Був на святі і аквагрим, і фотозоні з кульками, і дискотека. Серед запрошених були чоловік і жінка – ведучий Анатолій Анатоліч і його дружина Юлія з дочками. Маленький п’ятирічний Леон залишився задоволеним, а тато потім кілька днів поспіль публікував щасливі фотографії з галасливою дитячої вечірки.

До цього Ліліану Яму запідозрили у вагітності

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма з дружиною і сином

Вона опублікувала фото у вільному одязі, а в описі до знімка заговорила про можливі способи контрацепції. Шанувальники тут же здогадалися – сім’ю знаменитого лисого танцюриста, хореографа і судді “Танців з зірками ” чекає поповнення.

Однак сам Влад Яма і його дружина поки не коментували чутки. Вони поки відходять від події, яка сталася нещодавно – Владислав в прямому ефірі Танців із зірками невдало зробив підтримку з Юлією Санін і його забрала швидка допомога. Терміново довелося робити операцію. Зараз Влад відновлюється.

Схожі статті

Якщо у вас є компот і манка, приготуйте цей смачнющий десерт за копійки: без духовки, желатину і вершків

Спробувавши цей десерт, ніхто не повірить, що він приготовлений всього з двох інгредієнтів і коштує буквально копійки. Фруктовий мус виходить дуже ніжним, має кремову структуру і приємний смак.

Що стало з “Мальвіною” Тетяною Проценко, в яку були закохані майже всі радянські хлопці: як склалася її доля

Як склалась доля актриси Тетяни Проценко після виходу фільму "Пригоди Буратіно", де вона зіграла роль "дівчинки з блакитним волоссям" - читайте нижче.

Готувати простіше простого, а як же смачно виходить: млинцевий торт із вишнями. Моя бюджетна імпровізація

Смачний і красивий десерт не обов'язково повинен вимагати багато продуктів і часу. Сьогодні ми підготували рецепт торта з млинців із вишнями, який готується просто, але сподобається вам одразу ж.