Намагається привернути увагу Меладзе: Альбіна Джанабаєва вставила букет квітів прямо між ніг

Екс-віагрянка Альбіна Джанабаєва вміє привернути увагу. На цей раз дружина Валерія Меладзе похвалилася букетом квітів, який вставила не в вазу.

Свою творчу кар’єру героїня нашої сьогоднішньої статті почала з бек-вокалу в команді нинішнього чоловіка. Через деякий час Альбіна народила сина Костянтина, після чого отримала пропозицію стати солісткою жіночого тріо “ВІА Гра” і зайняти місце Анни Седокової. Його вона відхилила, тому “вакансію” віддали Світлані Лободі.

З нею продюсери не спрацювалися, в результаті чого знову звернулися до Джанабаєвої. Вже на цей раз співачка погодилася і приєдналася до Віри Брежнєвої та Надії Мейхер-Грановської. Її дебютом в групі стала пісня “Мир, о котором я не знала до тебя”.

Альбіна Джанабаєва
Альбіна Джанабаєва

Паралельно з побудовою кар’єри Альбіна не забувала будувати і особисте життя, причому з одруженим на той момент Валерієм Меладзе. В одному з недавніх інтерв’ю артист зізнався, що з Джанабаєвою вони разом вже більше 16 років, хоча в тріо виконавиця потрапила у 2006. Виходить, що їх роман зав’язався ще раніше — коли Альбіна стала бек-вокалісткою майбутнього чоловіка.

Довгі роки пара приховувала стосунки, їм навіть вдалося приховати народження спільного спадкоємця — сина Кості. У 2014-му Меладзе розлучився з дружиною Іриною, незабаром закохані офіційно зареєстрували шлюб і тоді ж у них народився другий хлопчик, якого вони назвали Лукою.

Меладзе и Джанабаева со старшим сыном Костей
Меладзе і Джанабаєва зі старшим сином Костею

Цікаво, що Ірина була знайома з Альбіною, проте навіть не підозрювала, що вона є таємною коханкою знаменитого чоловіка. В одному зі своїх інтерв’ю жінка зізналася, що не відразу пробачила Валерія, але зараз між ними нормальні стосунки. До слова, від цього шлюбу у артиста залишилося троє дітей.

Ирина и Валерий Меладзе
Ірина та Валерій Меладзе

Після розпаду “ВІА Гри” Джанабаєва почала будувати сольну кар’єру, а в липні цього року вона нарешті випустила дебютний альбом під назвою “Он мое все”. Творчими і не тільки новинами зірка ділиться з шанувальниками у себе в Instagram, де на неї підписані вже більше 400 тисяч людей.

На цей раз в Insta-стрічці Альбіни з’явилося фото з красивим букетом квітів, який вона вставила прямо між ніг.

Скриншот из Instagram Альбины Джанабаевой
Скріншот з Instagram Альбіни Джанабаєвої

Звичайно, уважні користувачі мережі це помітили, про що написали в коментарях, хоча більшість підписників обсипали знаменитість компліментами:

  • “У всіх ти, серденько, нарядах хороша”, але розставлені ноги повинні радувати одну людину… І ви його знаєте, та й ми теж”;
  • “Дуже некрасива посадка”;
  • “На вас приємно дивитися”;
  • “Як же вам добре в світлому. Така свіжа, молода і романтична”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.