Помолоділа Софія Ротару в модній червоній сукні розповіла всі свої секрети дружині Горбунова Каті Осадчій

Співачка Софія Ротару досить рідко з'являється на публіці, не дивлячись на величезну популярність.

Раніше, природно, вона з’являлася на публіці частіше, даючи гучні концерти і великі інтерв’ю центральним виданням. Зараз Софія Михайлівна вирішила трохи посидіти вдома, особливо з огляду на карантину.

Але перед новим роком, як виняток, знаменитість вийшла на червону доріжку до Катерини Осадчої

У неймовірному червоній сукні, яке дуже молодить артистку, вона дала інтерв’ю Катерині Осадчій.

Софія Ротару дала інтерв'ю Катерині Осадчій
Софія Ротару дала інтерв’ю Катерині Осадчій

Катерина Осадча була одягнена в стильний білий костюм, прикрашений стразами і камінням. Незважаючи на те, що костюм оформлений під класичний мотив, в ньому присутні і фрагменти кежуал. І на голові дружини Юрія Горбунова, безсумнівно, капелюшок.

Про що саме Софія Ротару розповіла Катерині Осадчій – поки невідомо. Але відповіді на всі питання можна буде побачити в передноворічному випуску проекту “Світське життя ” на телеканалі 1 + 1.

Софія Ротару
Софія Ротару

Нагадаємо, нещодавно з’явилися чутки про те, що 19-річна внучка Софії Ротару Софія Євдокименко виходить заміж за відомого американського мільйонера. Однак батько дівчинки все спростував.

Софія Ротару і її внучка Софія
Софія Ротару і її внучка Софія

Також Софія Ротару виставила на продаж свій будинок в Криму. Хоче за свій особняк 25 мільйонів євро. Ріелтори оцінили шанси продати особняк Софії Михайлівни як низькі, оскільки зараз цінник на житло на півострові значно впав, і поділити його доведеться мінімум втричі. Однак поки що, як відомо, Ротару не збирається знижувати ціну на житло.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.