Світлана Лобода блиснула вигинами і похвалилася розкішним життям: “Зібрала речі, полетіла на канікули”

Відома українська співачка Світлана Лобода в Інстаграмі блиснула своїми вигинами і поділилася планами на найближче майбутнє.

Екс-учасниця гурту “ВІА Гра” регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах. Там же вона ділиться з аудиторією творчими новинами, а на цей раз артистка порадувала 6 мільйонів підписників домашнім знімком.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

У кадрі Світлана позує перед дзеркалом в короткому спортивному топі на тонких бретелях, демонструючи точену фігуру та ідеальну шкіру. З яскравим макіяжем і пишною зачіскою зірка розповіла про свій день:

“Сходила на спорт. Зібрала речі. Полетіла на канікули”, — свідчить підпис до фотографії.

Судячи з усього, виконавиця хіта “Твои глаза”, як і багато інших артистів, вирішила влаштувати собі новорічні канікули в теплих краях, тому коментатори Лободи в Інстаграм не тільки обсипали її компліментами, але і побажали гарного відпочинку:

  • “Богиня”;
  • “Ви сходили на спорт, а ми тепер з розуму сходимо”;
  • “Відпочиньте як слід, наша найкраща!”;
  • “Ах яка жінка!”;
  • “Не можна бути такою ефектною і красивою”;
  • “Знаємо-знаємо, чекають вже! Лоліта зняла відео”, — пишуть шанувальники.
Комментарии пользователей сети
Коментарі користувачів мережі

До речі, Мілявська дійсно днями поділилася в соцмережах роликом з відпочинку в Дубаї, причому в компанії передбачуваного коханого Лободи Тілля Ліндеманна, соліста Rammstein.

Скриншот из Instagram Лолиты Милявской
Скріншот з Instagram Лоліти Мілявської

Публіка вже давно вважає їх парою, хоча самі артисти утримуються від будь-яких коментарів на цю тему. Втім, Світлана сама підігріває інтригу, приховуючи ім’я батька своєї молодшої дочки, яку вона назвала Тільдою. Досить яскравий натяк, чи не так?

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.