У молодій сім’ї сина і невістки Оксани Марченко сталося поповнення: одним малюком більше

Нещодавно зірка "Х-Фактора" Оксана Марченко обзавелася невісткою — одружився її старший син Богдан. Не минуло й півроку, як в їхній родині трапилася нова радість.

Сама телеведуча вже майже 20 років одружена з народним депутатом Віктором Медведчуком. Подружжя подає хороший приклад дітям, показуючи, що шлюб буває довгим і щасливим.

Тут же варто відзначити, що Віктор для Богдана не рідний батько. Його Оксана народила від колишнього чоловіка Юрія Коржа. Проте, це ніяк не впливає на їхні стосунки — Медведчук виховує пасинка, як рідного.

Виктор Медведчук с детьми Оксаны Марченко
Віктор Медведчук з дітьми Оксани Марченко

У жовтні минулого року їх знамените сімейство збільшилося — Богдан змінив статус холостяка і обзавівся дружиною. Нею стала модель, фотограф і візажист на ім’я Катерина. Відомо, що дівчина відмінно ладнає зі свекрухою, про що свідчать їхні спільні фото на її сторінці в соціальних мережах.

До речі, весілля герої статті відзначили з небувалою розкішшю, а гостей розважав весь бомонд українського шоу-бізнесу.

Скриншот из Инстаграма невестки Марченко
Скріншот з Інстаграма невістки Марченко

Невістка Марченко часто публікує у себе в Instagram нові фото, хоча подробицями сімейного життя вона ділиться дуже вибірково. Можна навіть сказати, що практично не ділиться, не враховуючи рідкісні знімки з новоспеченим чоловіком. Однак на цей раз в Stories Катерина відкрила завісу і поділилася радістю — у них з’явився малюк.

Новый член семьи сына Оксаны Марченко
Новий член сім’ї сина Оксани Марченко

Цим самим малюком стало безшерсте кошеня породи сфінкс. Тепер у ще одного улюбленця пари, чорного мопса на прізвисько Цезар, буде друг або подружка. На даний момент невідомо, як Богдан і Катя вирішили назвати вихованця і чия це була ініціатива, завести його.

Богдан и Екатерина с мопсом Цезарем
Богдан і Катерина з мопсом Цезарем

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.