Олег Винник вперше за довгий час вивів у світ свою родину: разом з Таюне в кадр потрапила їх таємна донька

Відомий український співак Олег Винник несподівано для армії своїх вовчиць вивів у світ улюблених жінок — дружину Таюне та їх таємну дочку.

Про особисте життя Олега Винника ходить багато чуток, адже співак ретельно його приховує. Незважаючи на те що мільйони українок мріють опинитися поруч з ним, відомо одне — серце головного вовка країни давно зайняте. Публіка впевнена, що обраницею артиста стала його бек-вокалістка Таїсія Сватко, з якої він завжди і всюди разом.

Олег Винник
Олег Винник

Не можна не відзначити, що в бесідах з журналістами Таюне дотримується того ж правила — не говорити про особисте. Що стосується кар’єри, то співачка ясно дала зрозуміти, що йти в сольне плавання при всіх своїх творчих можливостях не планує. Це говорить про те, що Таїсія віддала коханому чоловікові всю себе.

Олег Винник і Таюне на концерті
Олег Винник і Таюне на концерті

Діти у Олега Винника теж є, як мінімум син, про якого він розповідав в давньому інтерв’ю для німецького видання, коли був зіркою мюзиклів в Німеччині. Проте цілком імовірно, що у виконавця є і дочка.

Так, на честь першого дня весни герой статті став гостем ефіру на Русском радио, де виступив з Таюне, а також провів автограф-сесію. Під час останньої до Олега підійшла маленька дівчинка і мійно обійняла артиста. Від несподіванки співак запитав, хто це, після чого за кадром хтось відповів, що це його позашлюбна дочка.

Скриншот из Инстаграма Олега Винника
Скріншот з Інстаграма Олега Винника
Скриншоты из Инстаграма Олега Винника
Скріншоти з Інстаграма Олега Винника

Звичайно, це жарт, хоча повірити в нього легко, адже у дитини таке ж світле волосся, як і у передбачуваного батька.

Якщо хочете дізнатися більше подробиць про дружину Олега Винника, його сім’ю та його самого, дивіться наступне відео на YouTube-каналі Одна Минута:

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.